Hip hurraa! Viimein sain tänne henkilö esittelyn aikaiseksi. Perheitä on yhteensä kahdeksan. Menkäähän jo lukemaan!

Aluksi selittelen hiukan omia juttujani. Mietin RKC:lle nimeä pitkään, ja lopulta päädyin Taikapölyyn. Halusin nimeen mukaan Taika-sanan, ja kehittelin sitten siihen lopun. Aluksi meinäsin laittaa nimen Taikalaakso, mutta sitten muistin, että sehän on se yksi valmisteini, eikä se kuulostanut kovin omaperäiseltä. Mietittyäni kaikki Taikahiput yms. päädyin Taikapölyyn, sillä se kuulosti kivalta, kun kirjoitin sen.

Sitten selitän vielä hiukan omia sääntöjäni. Taikapölyssä vanhin tyttö perii paikan. Halusin erilaisuutta peliin, en ole lukenut vielä yhtään RKC:tä, jossa tytöt perisivät paikan, niin päätinpä itse tehdä sellaisen. Koska tyttö perii, niin luonnollisesti sukunimi tulee tytön mukaan. Vanhin tyttö perii myös äitinsä paikan, ja saa tämän erikoisuus taidon aikuisena.

Ylempi säätyiset ovat erikoisempia, ja he ovat suositumpia. Kaikista arvostetuin henkilö on kuningatar, ja hän johtaa koko maata! Heidän perheensä jälkeen tulevat kolme rikasta perhettä, ja rikkaitten jälkeen ns. välikädet, välikäsilläkin on vielä voimia, mutta he eivät ole enää niin arvostettuja, ja heidän pitää uhrata satoaan tavallisten ihmisten kanssa ylempiarvoisille, jos haluavat hyvän tulevaisuuden. Rikkaat ovat tavallisille ihmisille vähän niin kuin Jumalia, ja tavalliset ihmiset palvovat heitä. Miehet eivät ole niin erikoisia.

Toivottavasti oivallatte asian, koitan selittää vielä paremmin henkilö esittelyssä. :)

 

 

Photobucket
Tässä on kuningattaren perhe, Pilvilinna

Photobucket
Tässä kuningatar Jonna Pilvilinna. Hän on maan tämän hetkinen hallitsija. Ennen lapsien syntymää hän oli onnellinen, mutta syntymän jälkeen masennus iski. Hän ei jaksa enää keskittyä maan asioiden hoitamiseen, hän ei jaksa edes hoitaa omia lapsiaan ja siksi hänen miehensä joutuu usein ylikierroksille. Yleensä Jonna ei nouse sängystään muuta kuin syömään.

Photobucket
Jonnan mies, Peter Pilvilinna toivoo vaimonsa parantuvan mahdollisimman pian. Peter haaveilee suuresta perheestä, jossa olisi paljon lapsia, mutta haaveksi ne jäävätkin, ellei Jonna parane. Peter yrittää olla hyvä mies, ja parhaansa mukaan hoitaa perhettä ja koko maata, jotta Jonna  saisi varmasti levätä. Vapaa-ajallaan Peter koittaa saada Jonnan piristymään, mutta usein tuloksitta.

Photobucket
Tässä ovat ihanat lapsukaiset: Johanna ja Johannes. Johannasta tulee vielä jonain päivänä kuningatar, mutta pystyykö hän olemaan ikinä vahva hallitsija, kun äitinsä on niin huonossa kunnossa.

Photobucket
Suurimman osan ajasta Jonna murjottaa yksikseen, mutta ihana Lilli-kissa saa apean kuningattarenkin hymyilemään.

Photobucket
Jonnan masennuksen vuoksi Peter joutuu pitämään huolta lapsistaan, mutta onneksi hän tekee sen mielellään. Hän pitää lapsista kovasti.

Photobucket
Jokaisella rikkaalla on täsmälleen samannäköinen palvelijatar, joka pitää huolen, että kaikki pysyy kunnossa. Palvelijat pitävät huolen, että rikkaat saavat ruokaa ja elävät puhtaassa ympäristössä.

Photobucket
Tässä on perhe Paholainen. Nimestä voikin päätellä, että tämä perhe tulee tuottamaan ikävyyksiä...

Photobucket
Tässä kaiken pahan alku ja juuri: Camilla Paholainen. Hän on aina halunnut päästä maan valtaan, mutta ei ole koskaan uskaltanut yrittää sitä, sillä hän tietää, ettei pärjäisi muita vastaan, koska kaikki menisivät kuningattaren puolelle. Vielä jonain päivänä Camilla toivoo näkevänsä koko maailman kärsivän hänen valtansa alaisena. Paholaisilla on paljon etuoikeuksia. He kiristävät muita ja saavat siten tahtonsa läpi. Kaikki tietävät, että Camilla tuhoaa heidän elämänsä, jos he eivät tottele.

Photobucket

Camillan mies, Pekko on muuttunut myös pahaksi, sillä Camilla juotti hänelle pahaksi tekevää juomaa, johon ei ole vastalääkettä. Pekko auttaa vaimoaan naapuruston valloitus suunnitelmissa.
 
Photobucket
Camilla omistaa pahan Pahis-kissan, joka on todella ärhäkkä.

Photobucket
Tässä on perhe Jääpuikko.

Photobucket
Jasmina Jääpuikko on erittäin kylmä sim. Hän miettii usein vain itseään. Jasmina ärsyttää maan lämpöisyys, hän kokee kesän loppu puolella saavansa liikaa lämpöä, ja on usein poissa tolaltaan. Talvella hän kerää voimia kesäisille ajoille.

Photobucket
Jasminan mies, Jorma Jääpuikko auttaa usein vaimoaan lämpiminä tuskallisilla ajoilla. Hän ei halua vaimonsa sairastuvan lämpö-sairauksiin, jotka ovat vaarallisia Jasminalle. Lämpö-sairauksiin voi jopa kuolla, jos oikein paha tauti iskee.

Photobucket
Tässä perhe Sun.

Photobucket
Aurora Sun on Jasminan vastakohta: hän rakastaa lämpöä, ja inhoaa kylmää talvea. Hänen voimansa heikkenevät talvella, kun aurinko ei paista. Aurora ei kuitenkaan piittaa siitä, vaan koittaa olla aina aurinkoinen ja energinen. Aurora rakastaa aviomiestään, ja heillä on ihana ja onnellinen perhe.

Photobucket
Auroran mies, James Sun elää onnessaan, kun saa olla unelmissaan. Hän on aina halunnut mukavan perheen, ja on valmis tekemään paljon rauhan säilymiseksi. James toivoo tulevaisuudelta suurta perhettä.

Photobucket
Tässä on suloinen pikkuinen ilopilleri, Aamu. Hän tulee joskus ottamaan äitinsä paikan, talon perijänä. Vanhemmat ovat ylpeitä aurinkoisesta lapsestaan, ja ovat varmoja, että Aamulle tulee vielä hyvä tulevaisuus.

Photobucket
Perheeseen kuuluu vielä pieni keltainen koira, Arttu. Arttu on iloinen ja reipas.

YXQdG.jpg

Minulla oli kilpailu, jossa halukkaat saivat tehdä Taikapölyyn uuden simnaisen, ja vupiin sim, Aimée, voitti jutun ja pääsi Taikapölyyn. Aiméen ensi esiintyminen tapahtuu osassa 44. Alhaalla on vupiin selostus simistään.

Aimée hallitsee rakkauden voimia. Tämä vaalea neito rakastaa huomiota ja huomioiduksi tulemista. Hän pystyy lumoamaan miehet muutamalla katseella ja tietää rakastuttamisen salat. Aimée hallitsee myös rakkauden negatiivisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta. Mikään ei saa häntä paremmalle tuulelle, kuin kilpailevat mustasukkaiset kosijat. 
 
Aimée ei  etsi sitovaa suhdetta vaan ihailua ja huomiota. Hän pystyy voimillaan ja taidoillaan auttamaan muita mutta vaatii maksuksi aina jotain (ei rahaa)  palveluksen pyytäjältä. Joten kannattaa olla varovainen, etsiessään apua rakkausongelmiinsa. 

Photobucket

Tässä perhe, Merithaimen. He kuuluvat "välikäsiin", mutta he eivät ole silti ihan tavallisia simejä.
 
Photobucket
Merenneito, Meri Merithaimen on tyytyväinen asemaansa. Hän osaa iloita perheestään: kolmesta vekkulista pojasta. Meri näyttää todella viattomalta, mutta kilttien sinisten silmien takana piilee aivan eri sim. Meri toivoo, ettei hänen miehensä saisi ikinä selville sitä mitä tapahtui ennen vihkimistä.  

Photobucket
Tässä Merin mies, Mika on kova kalastamaan, ja hän uhraa hyvinvointinsa eteen kalaa rikkaille. Mika rakastaa jokaista poikaansa, mutta toivoo tytön pian syntyvän.

Photobucket
Tässä kaikki kolme reipasta poikaa. Vanhin heistä on Kuha (vasemman puoleinen) toisiksi vanhin on Hauki (oikean puoleinen) ja jäljelle jää vielä Ahven (keskimmäinen). Kaikki pojat ovat perinneet äitinsä lumoavat siniset silmät.

Photobucket
Tässä on perhe Puska.

Photobucket
Parhaat aikansa nähnyt Paula on jo vanhus, joka joutuu pian luopumaan oikeudestaan olla puitten paras ystävä, hänen ainoa tyttärensä on pian aikuinen, ja perii paikan. Paulaa epäilyttää ajatus voimien luovuttamisesta. Osaisiko hän elää "normaalina" enää, kun aikaa on kulunut jo niin kauan?

Photobucket
Paulan mies, Paavo Puska on ruskean puunkuoren värinen. Hän ja Paula viettävät rauhallisia eläkepäiviä, mutta miten käy rauhan, kun vauhdikas tyttö palaa yliopistolta miehensä kanssa? Paavo kuitenkin odottaa sitä päivää, kun hän saa viimein nähdä rakkaan tyttärensä.

Photobucket
Tässä on Flora, Paulan ja Paavon ainoa lapsi ja paikan perijä. hän on vielä yliopistolla miehensä kanssa, mutta palaavat piakoin.

Photobucket
Nyt siirtykäämme tavallisiin simeihin. Tässä on perhe Paljula.

Photobucket
Tässä on Jessica Paljula. Jessicalla ja hänen miehellään sujuu elämä hyvin. He tuntevat ylpeyttä, kun heidän poikansa pääsee naimisiin oikein Puskien Floran kanssa! Heidän perheensä on ollut köyhinpiä jo pitkään, mutta suuri muutos muutti kaiken...

Photobucket
Jessican mies, Sami on myös ylpeä pojastaan. Hän näki paljon vaivaa poikansa opettamiseen, kun tämä oli sentään välikäden kanssa menossa naimisiin. Monia oppitunteja täytyi käydä läpi käytöstavoista ja hyvänä aviomiehenä olemisesta.

Photobucket
Tässä on Jessican ja Samin esikoislapsi, Eemeli, joka on yliopistolla viimeisellä vuodella menossa, ja valmistuttuaan hän muuttaa tulevan vaimonsa, Floran lapsuus kotiin. Hän odottaa innolla tulevaa.

Photobucket
Viimeinen ja kaikista epäsuosituin perhe, Kummala on silmienne edessä.

Photobucket
Ehla Kummala ilmestyi vähän aikaa sitten kuin tyhjästä vain! Ehla ei puhu paljoa, mistä on peräisin. Se on ollut arvoitus, jopa hänen aviomiehelleen. Kukaan ei pidä Ehlasta tämän oudon ja ruman ulkomuodon perusteella. Kaikkia arveluttaa tutustua karmivan näköiseen simiin, joka katoaa aina keskiyön aikaan pihalle. Kukaan ei tiedä, minne hän menee tai mitä hän tekee. Kaikkia vain arveluttaa koko tyyppi... 

Photobucket
Tässä on Ehlan mies, Esko, joka väittää rakastavansa vaimoaan, mutta oikeasti pakenee tämän seurasta heti, kun aika vain sallii. Hän ei halua ajatella mielestään rumaa vaimoaan, ja kipittää usein naapuriin viettämään aikaa. Hän on harvoin kotonaan. Hän otti vaimokseen Ehlan sen vuoksi, ettei halunnut jäädä säätyjen ulkopuolelle, koska silloin olisi joutunut kärsimään.

Photobucket
Ehla rakastaa eläimiä, ja sen vuoksi halusi taloon hankittavan Elhi-koiran. Se pitääkin Ehlalle seuraa Eskon ollessa poissa.

Miltäs kuulostaa? Kommentoikaa ja kertokaa lempiperheitänne!