Minua nolottaa tämä saamattomuuteni Taikapölyn suhteen. Innostus koko tarinasta on lopahtanut uuden koneen myötä, sillä on ärsyttävää pelata Taikapölyä kököllä hitaalla koneella, kun uudella koneellani simssi toimii lähes moitteettomasti ja nopeasti. .-P Mutta en aio tehdä loppua tarinalle kyllästymiseni vuoksi, kyllä tämä tästä (kai). Sain joululomalla kuvattua tämän osan loppuun ja seuraavaavan kokonaan, joten kuvia riittää taas hetkeksi. .-) Osan julkaisu meinasi jäädä tekemättä, sillä minulla on pieni flunssa + kuume, mutta onneksi tekemistä oli vain vähän jäljellä ja sain kaiken valmiiksi. Hihii, huomenna siis sängyssä köllöttelypäivä tiedossa koulun sijaan, ah. <3 Taikapölyn synttäritkin vilahtivat ohi, en erikseen synttäripostauksesta ilmoitellut, joten jos se jäi näkemättä, voit sen halutessasi lukaista täällä. Mukavaa vuoden 2013 alkua kaikille!

VASTAUKSET EDELLISEN OSAN KOMMENTTEIHIN:

Jade Essence kirjoitti:
Aamu on oikeassa, James ei välttämättä ottaisi hänen paluutaan hyvin. Mutta toisaalta Pilvilinnat, Kuha ja ehkä myös Aimée voisivat suostutella miehen avustamaan tytärtään.
Jaiks, itsekin sävähdin huomatessani Camillan. Onneksi sekä Aamulla että Kuhalla on harvinaisen nopeat hoksottimet ja saivat keksittyä sopivan selityksen Camillalle.
Pidin tämän kuvan asettelusta:
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/imssiliini/?action=view¤t=yliopisto019.png
Ja muutenkin tuo siirtokohtaus oli onnistuneesti tehty. Itsekin vähän hämmästyi Jamesin muutamisesta Aiméen luokse, olisin ehkä ennemmin luullut naisen muutavan Suneille. Oikeastaan parempi näin, nyt James ei voi heti hermostua Aamun palaamisesta paikalle :) Hyvin olit myös selittänyt Taikapölyn naisen taikuuden toiminnasta ;)
Toivottavasti nuorten vaikeat suhteet toisiinsa eivät tule kovin pahasti suunnitelman tielle, tai eivät ainakaan synnytä mitään tappelua kriittisellä hetkellä.
Onneksi ainakin Aamun ja Kuhan visiitti Pilvilinnojen entiseen asuinpaikkaan sujui ongelmitta. Tuo hajuvesipullo varmaan onkin kätevä juuri tuollaiseen tarkoitukseen, ei liian iso kuljetettavaksi mukana ja hätätilassahan Aamu voisi sanoa sen olevan hänen hajuvetensä, jos joku Paholaisten puolella oleva sattuisi ihmettelemään.
Ja hyvä että Johanna huolehtii Aamun hyvinvoinnista, tämähän on vielä hieman kokematon taikuutensa kanssa ja nyt tekee kaksi suurempaa taikaa peräkkäin.
Johannes vaikuttaa sittenkin piittaavan Aamusta ainakin jollakin tasolla, jos ein aivan väärin hänen ajatuksiaan tulkitse :)
Hui, Camilla taas ilmaantuu pahimpaan mahdolliseen aikaan. Jälleen kiitos Aamun hyvien refleksien, että tilanteesta selvittiin. Myöskin tuo sisätiloissa tapahtunut neuvottelu oli mukavan aidonoloinen, kun kaikki ovat enemmän tai vähemmän hämmästyneitä tapahtumista.
Anniinasta tuli kyllä oikein sievä teini, sopusuhtaiset piirteet, tytön kasvot vaikuttavat vielä hieman pehmeämmiltä kuin lapsena. Pahuuspulverin vaikutus ei kyllä ole pehmentynyt yhtään, ja viaton Niilo joutui Anniinan purkauksen kohteeksi. Tosin tytön tulevaisuudensuunnitelmat kuulostavat jännitäviltä, samoin kuin tuo tyttöä kiinnostanut työpaikka :D
Päivi on viisas, kun ei halua tuottaa harmeja ja pahaa mieltä Nerille vaikka Antti käyttäytyisi kuinka hurmaavasti :)
Aamukin alkaa kiintyä Kuhaan Hmm, onkos nuorten välille syntymässä jonkinsortin kolmiodraamaa? Vaikka ei taida ihan kolmio kohta riittää. Onneksi myös Antti ja Aleksanteri tekevät parhaansa pitääkseen Paholaiset hieman loitommalla.
Hetkinen, mitäs hiiskattia Päivi? Vielä vähän aikaa sitten sitä käyttäydyttiin hyvinkin vastuullisesti. Mitäköhän tästäkin seuraa... Ja Antti on melkein turhan hyvä valhetelemaan Kuhalle. Mokomakin naistenmies, hmph.
Vai alkoi etsintätaika sittenkin toimia :O Tämä vaikuttaa jännittävältä.
Kiitos taas hienosta osasta! Nyt mien pitää kiitää englannintunnille, jatkoa tulen odottamaan mielenkiinnolla! ;D

Jade Essence kirjoitti:
Onnittelut täältäkin kolmivuotistaipaleelle! On hienoa että jaksat varsinaisen tarinan lisäksi aina tehdä näitä merkkejä virstanpylväistä tarinoidesi kanssa :D

Vastaus: Jeps, sen verran kiivaissa tunnelmissa Aamu ja James olivat viimeksi, että Aamua hirvittää isänsä tapaaminen, vaikka aikaa onkin kulunut. Niin, onneksi Aamulla on monenmoisia tukijoukkoja, ja eiköhän Aimée saa pidettyä miehen jonkinlaisessa kurissa. ,-> Camilla tosiaan tuli yllättävästi, mutta Aamu ja Kuha saivat hoidettua tilanteen mallikkaasti. Mukavaa, että kuva ja siirtymäkohtaus miellyttivät! No juu, Jamesin muutto tapahtui aika odottamattomasti, mutta tosiaan parempi Aamulle ainakin. .-) Nelikolla on tosiaan hiukan hankaluuksia suhderintamalla, toivotaan, ettei niistä koidu ongelmia! Ovelia huomioita saitkin kehiteltyä hajuveden sopivuudesta, en itse tullutkaan pohtineeksi moisia aatteita. .-) Aamulla on juu vielä opittavaa voimien käytöstä, mutta onneksi hänellä on tukijoukkoja auttamassa heikoilla hetkillä. .-)  Ja Johanneskin alkoi viimein näyttää jonkinlaista kiinnostusta Aamua kohtaan. .--) Camilla tuntuu turhankin tarkkaavaisena piirittävän Sunien hökkeliä... Hienoa, että pidit aidonoloisena kohtausta, jossa Merithaimenet saivat kuulla poikansa ja Pilvilinnojen paluusta. .-> Minäkin pidän paljon Anniinan teinipiirteitä. .-) Pahuuspulverilla on tosiaan ikävä vaikutus tytön käytökseen, ja viattomat siinä joutuvat kärsimään. .-( Hihii, mukavaa, että Anniinan työ jutut kiinnostavat sinua! Itsekin olen niistä innoissani, sillä viime aikoina olen ihannoinut parissa ohjelmassa pahiksia. .-D Päivi tosiaan yritti olla uskollinen ystävä, mutta kuinkas sitten kävikään.. Tytöllä on tosin omanlaisia suunnitelmia  suhteesta Antin kanssa, joita en tietenkään vielä voi paljastaa. .-D Aamu tosiaan välittää myös Kuhasta sillä tavalla, eiköhän siitäkin vielä ehdi ongelmia koitumaan. Etsintätaika tosiaan toimi lopulta! Yh, englantia, onneksi minulla ei ole sitä tässä jaksossa! Kiitoksia myös synttäripostaukseen kommentoimisesta! Täytyyhän niitä merkkipäiviä aina muistaa. .-D Suuret kiitokset pitkän kommentoin jättämisestä!



Roskuliini kirjoitti:
Jeijj, vihdoinkin osa! Eihän edellisestä osasta kauaa ole, mutta tämä on vain niin mahtava rkc, että heti edellisen osan luettuani alan jo odottamaan seuraavaa, ellen jo ennen lukemista.. ::D Taikapölyssä vaan jotenkin tapahtuu aina jotakin hienoa ja erikoista, ja kaiken lisäksi kuvat ovat hienosti lavastettuja ja juoni on niin mukaansatempaava että huhhuh ::D Tämä osa varsinkin oli jännittävä, ja yllätyin taas kun huomasin että kuvat loppuivat, niin hyvin osaan eläydyin ::)
Ensiksi haluan sanoa, että Aamu on aivan tavattoman kaunis tyttönen! <3 Meikit koristavat Aamun kauniita kasvoja, ja hiukset sopivat niin täydellisesti kasvojen muotoihin.. Uusi mekko on myös paljon parempi kuin edellinen, Aamun räikeä persoona tulee paljon paremmin esiin kuin siinä vaaleankeltaisessa 'pikkutyttöjen mekossa'.. ::D Jjoo mutta siis mitäköhän mun pitikään sanoa..? NIIIIIN siis Aamulla taitaa olla jotain tunteita Kuhaa kohtaan - vai? Enkä kyllä ihmettele vaikka tunteet Johannesta kohtaan olisivat viilenneet, Johannes kun ei oikein tunnu välittävän Aamusta, ei ole alun alkaenkaan välittänyt, vaikka onkin kovasti yrittänyt.. ::/ Periaatteessa toivoisin, että Aamusta ja Kuhasta tulisi pari eikä Aamusta ja Johanneksesta.. ::) Ja siis nytkö Aamu ja Kuha esittävät olevansa pari vai..? ö__ö Näköjään ainakin Camillalle.. Jotenkin tuo kohtaus missä Kuha valehteli Camillalle hänen ja Aamun olevan pari, kolahti minuun.. Se oli jotenkin todentuntuista ja.. Suloista? ::D Tuo siirtymiskohtaus oli myös ihana, ja siitä löysinkin lempikuvani: http://s1181.beta.photobucket.com/user/imssiliini/media/yliopisto022.png.html
Johannan ja Ahvenen suhde vain jatkuu, nuorten rakkaus tosiaan taitaa olla aitoa.. Harmi kun Kuha päätyi Johannan mieheksi Ahvenen sijasta, tosin nyt se ei merkitse enää mitään kun Pilvilinnat on karkotettu Taikapölystä.. ::) En kuitenkaan vain jostain syystä pidä Johannasta, hänessä on jotenkin sellainen ilkeähkö olemus, ja tämähän oli sitten minun mielipiteeni ;;D Jotenkin samanlaista masentuneisuutta Johannassa vain on, kuten Jonnassakin oli aina masennuksen jälkeenkin.. ;o
Antti, Antti, Antti! Kehtaatkin pettää ihanaa Neriä Päivin JA Lumianan kanssa! Ilkeää, Neri on kuitenkin Antin tuleva vaimo ja perijä, sekä yksi lempihahmoistani ;;) Tosin aika vaikea minun on lempihahmoja valita, helpompi minun on nimetä niitä 'huonompia' hahmoja.. ::D Yksi esimerkki näistä olkoon vaikkapa Aleksanteri, jotenkin poika vaan tuntuu ärsyttävän hiljaiselta hissukalta, joka kuitenkin yrittää esittää jotain muuta.. ::S
Anniina on aika inhottava, varsinkin Niiloa kohtaan.. JA LEEVIÄ ::'( Eihän Leevi sille itse mitään voi jos jalassa on vikaa, sen takia ei Anniina saisi häntä syrjiä.. Tosin tämä kaikki johtuu varmaankin (ehkä) vain Camillan pahuuspulverista.. ::D
Niin joo ja sitten piti kirjoittaa vielä siitä Jamesista.. Eli siis nähdäänkö Jamesia ja Aimeéta enää? Olisi kivaa tietää millaisia lapsia heille syntyy ja miten he muutenkin jatkavat elämäänsä muualla.. ::)
Hmmhh.. Jotenkin en ole oikein tyytyväinen kommenttiini, minusta tuntuu että unohdin jotakin niiiin olennaista että huhhuh.. ::D Toivottavasti en, unohteleminen on inhottavaa.. Ja jotenkin tuntuu että minä vain kirjoitin enkä ajatellut ollenkaan MITÄ kijoitin.. ::D Huomaako sen? ::D
Jatkoa odotellen,
Rosku <3

Vastaus: Mukavaa, ettei väli Sunien ja Jääpuikkojen osien ilmestymisessä harmittanut sinua. .-) Iloista kuulla, että pidät tarinastani. .-> Kirjoittajan on aina ilo saada sinun kaltaisesi lukija. .-) Minustakin Aamu näyttää paljon paremmalta uudessa mekossaan ja meikeissään! Latasin tuon mekon nimenomaan Aamulle. Hauskaa, että sinäkin pidät uudistuneesta Aamusta. .-) Juu, enköhän voi myöntää, että Aamulla on tunteita Kuhaa kohtaan. .-) Jep, Johannes ei ole koskaan ottanut Aamun kanssa seurustelua tosissaan, eikä Aamu jaksa enää panostaa Johanneksen kanssa oloon, kuten aikaisemmin. .-( Iloista, että pidit kohdasta, jossa Aamu ja Kuha esittivät paria Camillalle. .-D Sain jonain kauniina päivänä vision sellaisesta kohtauksesta, ja päätin sitten toteuttaa sen. .-) Hienoa, että suosikkikuvia löytyy! Saan selville, millaisista kuvista lukijat tykkäävät, ja voin yrittää kuvailla vastaavia tulevaisuudessakin. .-) Jep, Johanna ja Ahven ovat aina rakastaneet toisiaan. He täydentävät toisiaan, mutta Kuha pakotettiin Johannalle mieheksi. .-/ Jep, nuorten rakkaus tulee tosiaan koetteluille, kun Pilvilinnat eivät saisi olla Taikapölyn alueella. .-( Juu, toki saa sanoa "ilkeitä" mielipiteensä henkilöistä. .-> Jep, Johanna hyvinkin saattaa olla hitusen masentunut. .-/ Antti tosiaan tuhmailee, kun hankkii rakastettuja muista teineistä. .-( Haha, itsekin näen toisinaan vain ikäviä hahmoja kivojen sijaan, mutta on jo saavutus, kun osaa nimetä pari. .-) Oho, kiehtovan luonnekuvauksen olet Aleksanteristakin kehitellyt! .-D Juu, Anniinan törkeys johtuu Camillan pahuuspulverista, ja Anniina purkaa kiukkuaan sen vuoksi viattomiin Puskiin. .-( Ihanaa, että ymmärrät Niiloa ja Leeviä. <3 Juu, toki Jamesia tullaan vielä näkemään. .-) Alan julkaisemaan Amor-osia, jossa keskitytään niin Aiméen kuin Jamesinkin elämään. .-) Taisin kertoa osassa asiasta epäselvästi! Voi, kommenttisi oli todella ihana, eikä siitä mitään puuttunut, ja jos jokin pieni juttu jää sanomatta, niin ei se haittaa. .-) En ollenkaan huomannut, että olisit kirjoittanut jotain, mitä et ole ollenkaan ajatellut. Ison ja hyvälaatuisen kommentin olet saanut aikaan. .-) Kiitos kommentistasi! Se piristi mieltäni. .-)



Aamutähti kirjoitti:
Mieltä piristävä ja värikäs osa! ;) Niin tapahtumiltaan kuin kuviltaan, on muuten kirjaimellisestikin loistavia yhdistelmiä Sunien talon värikkäät seinät, Aamun kultaiset hiukset, Johannan pinkinsävyisiä vaatteita, Johanneksen hiukset ja taikapallot! ♥ Tiedätkö edes itse, miten kadehdittavia kuvia osaat saada aikaan? =D
Anniina ei taida hevillä päästä pahuuspulverista eroon, ja minulla on vatsassani hauska kutitus, että Camilla tulee pilaamaan suunnitelmiensa mukaisesti jotain muutakin Sunien perheensisäistä asiaa D: Pitäisi sen nokkansa nyt pois edes Aamun, Kuhan, Johanneksen ja Johannan suunnitelmista! Vaikka olenkin Paholaiset lempiperheekseni maininnut, niin olen kyllä kovasti sillä kannalla, että Jonna, Peter, näiden pikkulapset ja Lilli-kissa on saatava vielä nähdä tässä rkc:ssa! :---D
Anttihan nyt on uskalias, poikahan pyörittää samaan aikaan Merithaimenten, Paljulan sekä Jääpuikon teinitytärtä! Jää vielä kiinni, neliödraaman luoja...
Apua, äikänope taisi juuri tajuta, että kommentoin tänne enkä kirjoita pätkääkään esitelmääni koulun miniläppärillä, mutta oli tämä sen arvoinen, että saisinkin nuhteita koko luokan silmien alla =D
Tuolta se tulee kädet puuskassa, äkkiä PowerPoint taustalta näytölle päällimäiseksi ja tämä kommentti lähtee julkisuuteen nyt. . .

Vastaus: Mukavaa, että pidit! Hienoja oivalluksia olet eri väreistä tehnyt! Itse pidän erityisesti Johanneksen liiloista hiuksista ja Aamun keltaisuudesta, ah, vastavärit! <3 Ihanaa kuulla, että kuvani ovat onnistuneita, usein niiden kanssa näen useammankin tovin vaivaa astetellessani simejä ym. kauniisti. .-) Pahuuspulveri on tosiaan pahasti kiinnittynyt Anniinaan ja sen vaikutukset heijastuvat tytön käytöksestä jatkuvasti. .-/ Sunit ovat tosiaan Camillan tarkkailun alaisina, joten naikkonen saattaa hyvinkin saada jotain inhaa aikaan. .-s Onneksi Camilla ei ole vielä ainakaan saanut nuorten suunnitelmia selville. ,-> Minäkin pidin paljon Pilvilinnojen väestä, mutta en vielä paljasta heidän näkyvyydestään tulevaisuudessa mitään. Antin toiminta on tosiaan rajua, ainakin toistaiseksi homma on pysynyt kasassa. .-D Huih, jaa että kesken äikän tunnin olet väärillä sivuilla. .--D Mulla oli viime jaksossa äikässä kirjoituskurssi, jossa joka tunnilla oltiin koneilla, mutten yleensä ehtinyt tunnilla huvitella. .-D Oi, oletpa uhrautuvainen, kerro sitten seuraavassa kommentissa, selvisitkö nuhteitta! .-D Kiitos kommentoimisesta!



Yavannah kirjoitti:
Ensin, sori, kun kommentoin vasta nyt, mutta koneeni on kenkkuillut ja yritin sitä vähän säästellä. Prossutuuletin levisi ja pitää tehdä kikkakakkosia ja kolmosia, että sais koneen pidettyä tarpeeksi viileänä.
Mutta varsin mielenkiintoinen osanen. Jotenkin alkaa tuntua siltä, että kohta valta vaihtuu tai ainakin rouva Paha saa kokea perinpohjaista vastarintaa.
Minä kyllä toivon, että paha kukistettaisiin ja häädettäisiin lopullisesti pois Taikapölyn valtakunnasta, mutta siihenkin taitanee mennä vielä hyvin hyvin pitkä aika ja monenlaista kommellustakin taitanee tapahtua ennen sitä.
Ja Antti, voisiko hän jo viimein päättää kenen kanssa on, sillä tuossa rikkoutuu vielä monta sydäntä, eikä kyyneliltä tule välttymään Antti itsekään.
Myöskin Johanna saisi päättää jo mitä haluaa, sillä hänenkin tapauksessaan sydämiä tulee menemään rikki, jos ja kun hän jää taas kiinni kuhertelusta toisen kanssa, vaikka on luvannut mennä naimisiin toisen kanssa.
Aika mielenkiintoinen tämä sinun tarinasi, joskin yks jos toinen suhde taitaa olla pahemmassa solmussa. Rouva Paha ainakin taitaa nauttia tilanteesta, niin vainoharhainen kuin onkin.
Jään mielenkiinnolla seuraamaan Taikapölyn asukkien edesottamuksia.
p.s
Muuten joko sait ne mun antamat simit ja tontit asenneltua/toimimaan?

Yavannah kirjoitti:
Onnea täältäkin Taikapölyläisille ja Simssiliineille. Kumpaakin tarinaa on ollut ilo seurata ja on ilo seurata jatkossakin. :)

Vastaus: Ei haittaa, vaikkei heti aluksi ehtisikään kommentoida. Luen kyllä kaikki kommentit, vaikka ne myöhemmin tulisivatkin. .-) Todella surullista, että koneesi on ollut tuhma. .-( Haha, pikkuhiljaa alkavat asiat mennä entistä mutkikkaammaksi, enkä paljasta mitään tulevaisuudesta. ,-) Sinulla on hyvä näkemys Antista ja tämän rakastetuista! Saa tosiaan olla melkoisen taitava, että saa pidettyä kaikki tytöt poissa toistensa luota kertomatta asioita, ja vaikka siinä onnistuisi, olisiko silti onnellisempi yhden kanssa? Mutkikkaaksi menee kyllä aikataulut ja muut. Ja mahdollinen kiinnijääminen tuottaa vielä pahemmin surua. .-( Johanna oli menossa naimisiin teininä Ahvenen kanssa naimisiin, mutta Merithaimenet sanoivat naimaehdoksi, että Johannan pitää mennä Kuhan kanssa. Siksi Johanna nykyäänkin tapailee Ahventa salaa. .-/ Jep, suhteet tässä tarinassa ovat hyvin solmussa! Olet oikeassa, Camilla nauttii, kun toisilla menee mutkikkaasti! Juups, simit sain toimimaan, ja olen jo ehtinyt hiukan pelailla heillä. .-> Kiitos onnitteluista! Mukavaa, että sinusta on mukavaa lueskella tarinoitani. .-) Kiitos kummastakin kommentistasi!



Mesinen kirjoitti:
No johan on Sunien ja Pilvilinnojen perheiden suhteet sotkusssa ja pahan kerran. Jotenkin aavistin, ettei siitä Aamun ja Kuhan valesuukosta seuraa mitään hyvää. Toivoin kyllä tavallaan, että ihastus olisi molemmin puolinen. Kuha ei todellakaan ansaitse tuollaista käytöstä Johannalta. Kunpa Kuha vain tajuaisi ja uskaltaisi ymmärtää mitä hänen ympärillään oikein tapahtuu.
Välillä ihmettelen samaa kuin Aamu, että miksi edes auttaa Pilvilinnojen kaksosia, tai no Johannes alkoi kääntyä hiljalleen positiivisen puolelle, vaikka en usko, että tämän ja Aamun suhde koskaan roihahtaa tulisesti. Johanna ei edes välitä tuleeko nähdyksi vai ei. Naikkosella ei ole mitään sellaisia luonteen piirteitä, mitä itse haluaisin hallitsijalla nähdä, jos olisin alamainen. Toivottavasti tämä ei aiheuttanut Ahven tapaamisellaan mitään ongelmia Suneille tai Johannekselle.
Anniina ja Antti, tuntuvat todella mielenkiintoisilta hahmoilta. Antti tuntuu viettelevän kaiken luokseen mikä liikkuu, kun taas Anniina kaipaisi kunnon ravistusta päästäkseen pahuuspulveristaan. Tytöstä kasvoi muuten varsinainen lumoajatar ;) !
Monta asiaa jäi askarruttamaan toden teolla ja jään innolla odottamaan seuraavaa osaa :D !

Mesinen kirjoitti:
Onnea kauhiasti Taikapölyläisille ja simssiliineille molemmille! Hieno juttu, kun olette tätä jaksanut pyörittää ja meitä lukijoita ilahduttaa ;)
Miksei vuodatuksen kojalauta kerro näistä uusista julkaisuista! Olin tulossa uutta osaa lukemaan, muuten en olisi edes huomannut!
Kuten olen aikaisemminkin kertonut kummalat ovat ehdoton suosikki perheeni! Jotain noissa puolimädissä suloisissa otuksissa vain kiehtoo<3 !
Onnea vielä kerran!

Vastaus: Jep, jonkin sortin sekavuutta nuorten aikuisten suhteissa on havaittavissa yksipuolisten ihastusten ym. merkeissä. .-D Johannan ja Kuhan suhde on tosiaan epäreilu miestä kohtaan, eikä raasu yhtään tiedä, että Johanna vaan esittää. .-/ Niin, Aamu on vähän ristiriitaisessa tilanteessa Pilvilinnojen kanssa kaveeratessaan, mutta hänen ja Johanneksen suhde alkoi tosiaan menemään parempaan päin. .-) Aika näyttänee, mitä heidän suhteestaan lopulta kehkeytyy.. Oikeassa olet, Johanna on itsekäs, eikä mieti muiden parasta, kunhan hänellä itsellä on kaikki hyvin. Ei niin kiva hallitsija siis olisi välttämättä tiedossa. .-s Toivokaamme, ettei kukaan juoruaja nähyt Johannan pihailua Ahvenen kanssa. Hah, Antti tuntuu kyllä olevan yksi populaationsa kelpoisista yksilöistä (anteeksi biologiset termit, näin niitä vaan rupeaa käyttämään joka paikassa .-D), jota naisväki ihailee. Anniina olisi tosiaan hyvä käännyttää pois pahoilta reiteiltä, vielä kun siihen olisi tilaisuus. Itsekin pidän tytön ulkonäöstä. .--)  Kiitokset synttäripostauksen onnittelukommentista! Jep, itsekin olen vihoissani kojelaudalle, kun sieltä ei ole moneen viikkoon saanut selkoa muiden sivujen päivityksistä, eikä se aiemminkaan ole täysin virheettömästi toiminut. .-P Toivon siltä uudistuvalta vuodatukselta parempaa blogipäivitysten seuranta-hommelia. Mukavaa, että Kummalien väki ihoineen on sinut hurmannut. ,-) Kiitos paljon kommentoimisesta!




Wheatear kirjoitti:
Onnea kolmivuotiaalle Taikapölylle! :D

Vastaus: Kiitos! Kiitos sinulle kommentoimisesta. .-)




vupii kirjoitti:
Johan on säpinää :)
Mielenkiintoisia suhdekiemuroita. Olin yllättynyt Jamesin muuttamisesta Aimeén luokse mutta ehkä hyvä niin , ettei mies vain tee Aamulle mitään.
Antti, aija, tuolla tavalla toisia vain pussaillaan. Jotenkin tuntuu että Antin ja Nerin sovittu liitto ei tule olemaan onnellinen.
sen sijaan Johannes ja Aamu ovat suloisi yhdessä♥
Mukavainen osa kaikkinen kiemuroineen...
Hienosti oli lavastettu ja kuvattu kaikki.

Vastaus: James tosiaan muutti yllättäen, mutta Aamulle se on tosiaan parempi niin. .-) Antti ei ole uskollisinta tyyppiä, joten hänen ja Nerin suunnitellusta avioliitosta ei välttämättä tule ihan helppo juttu. .-/  Jep, Johanneksella ja Aamulla menee paremmin kuin koskaan. .--) Kiitos kehuista, ja minä puolestani kiittelen sinua kommentin jättämisestä!



Viime osassa selvisi, että Aimée ja James olivat muuttaneet pois Sunien talosta. Amorista tuli aivan virallinen perhe, ja Aiméen ja Jamesin kuulumisia pääsette seuraamaan jokaisella kierroksella Sunien jälkeen.

Katsaus Aiméen ja Jamesin kotiin!

Photobucket
Pihan poreallasnurkkaus
Photobucket
Hääpaikka
Photobucket
Näkymät ulkoapäin
Photobucket
Näkymät, kun ulko-ovesta astuu sisään
Photobucket
Aiméen salainen treffihuone
Photobucket
Vessa
Photobucket
Kuplapuhallin-tila
Photobucket
Ruokasali
Photobucket
Jamesin ja Aiméen makuuhuone
Photobucket
Vessa
Photobucket
Yläkerran olohuone

Ja osaan
-->


Photobucket
James ja Aimée seisoivat uuden talonsa pihalla, ja kummastakin innokkuus näkyi vahvasti päällepäin. Talon rakennuttaminen oli tuntunut kestäneen aivan liian pitkään, mutta hyvää kannatti odottaa. Talosta oli tullut juuri sellainen kuin kaksikko oli toivonut.
-Täällä me sitten tulemme asumaan. Sinä, minä ja vauva. Olen kyllä maailman onnekkain sim, kun minulla on teidät, James totesi pehmeällä äänellä Aiméen korvaan. James vetäisi Aiméen halaukseen kevyesti. Nainen naurahti iloisesti, hänestä oli ihanaa olla haluttu.
Photobucket
-James, ei millään pahalla, mutta keltainen ei enää ole sinun värisi, kun asut minun kanssani. Kun asut minun kanssani, sinun on laitettava yllesi pinkehtävämpää väriä, Aimée totesi hymyillen.
-Tietenkin vaihdan asun! Uusi elämänvaihe, uusi tyyli. Teen mitä vain, että saan elää kanssasi! Oi, pian pääsemme naimisiin ja meistä tulee onnellinen pieni perhe, James huokaisi onnellisena. Kuultuaan Jamesin sanat Aiméen mahassa muljahti pahemman kerran ja kurkkua kivisti. Hetken aikaa jopa hapensaanti tuntui kovin vaivalloiselta.
-Ostin sinulle kaupungilta jo hyvän asun, mennäänhän katsomaan sitä, Aimée kertoi ja rimpuili irti Jamesin otteesta.
Photobucket
Kun Aimée ja James olivat vihdoin löytäneet makuuhuoneen, pomppasi Aimée sängylle makoilemaan. Nainen sai oikein silmin varmistettua, että James varmasti laittaa uuden asun ylleen. Keltaiset vaatteet James laittoi kaapin pohjalle muistoksi menneisyydestä, mikä oli Aiméen mielestä varsin ymmärrettävää. Olihan James elänyt paljon pidempään kuin Aimée itse, mutta se ei ollenkaan haitannut. Kokemus elämästä toi turvaa, eikä Jamesista edes huomannut vanhuutta! Hän oli vasrmasti innokkaampi uudesta vauvasta kuin joku nuori mies, joka oli saamassa esikoistaan. Ihan kuin James olisi ollut nuori itsekin!
Photobucket
James loikkasi parivuoteelle Aiméen seuraksi, minkä vuoksi nainen joutui väistymään ja nousemaan istuaalteen. James tarttui Aiméen kädestä ja kysäisi pirteästi:
-Mitäs pidät uudesta asustani?
-Se pukee sinua paljon paremmin kuin vanha, Aimée kertoi riemastuneesti. Päivä päivältä hän ja James alkoivat näyttää yhä enemmän parilta, mikä oli Aiméesta samalla ihanaa mutta myös hämmentävää. Aimée oli alkanut pelkäämään itseään. Hän ei ollut ikinä ollut sitoutuvaa tyyppiä, mutta Jamesin kohdatessaan hän oli suorastaan tuntenut velvollisuudekseen sitoutua mieheen.
a5.png?t=1355070538
Jonkin aikaa köllöteltyään avopari joutui kuitenkin palaamaan askareidensa pariin. James päätti viettää hetken aikaa mukavan kirjan äärellä. Aimée kuitenkin keskeytti miehen laiskottelun saavuttuaan paikalle ja luoden mieheen vaativan katseen. James pani merkille, että Aimée piteli käsissään päivän lehteä.
-Kuten hyvin tiedät, talon rakennuttaminen vei paljon rahaa, ja koska vauvammekin syntyy pian, ajattelin, että sinä voisit hankkia jonkin työn. Menisin tietenkin itse, mutta raskaana olevaa naista ei noin vain palkata ilmaista äitiyslomarahaa saamaan, Aimée selitti.
-Tietenkin menen töihin! Onhan täällä Taikapölyssä yleisenäkin tapana, että mies menee töihin, ja sinun on muutenkin parempi olla nyt kotona ja valmistautua tulevaan koitokseen, synnytykseen, James suostui naisen ehdotukseen.
-Mennäänkö syömään? Palvelija varmasti valmistaa meille jotakin, Aimée ehdotti helpottuneena siitä, että James oli suostunut ryhtymään rahaa tienaavaksi simiksi talouteen.
-Mene edeltä, lukaisen vapaana olevat työpaikat heti läpi, James ilmoitti napaten lehden kätösiinsä.
Photobucket
Aimée istahti nälkäisenä pöydän ääreen ja alkoi isoin haukkauksin mättää ruokaa suuhunsa. Maha-asukki osasi totta vie vaatia oman osuutensa äitinsä energiasta. Mitä lähemmäksi synnytys tuli, sitä väsyneempi Aimée oli. Nytkin silmäluomet painoivat unentarpeen takia, mutta nainen halusi suorittaa ruokailun loppuun ennen päikkäreitä. Hetken päästä Jameskin pöllähti paikalle, eikä mies ennättänt edes leipäpalaansa tarttua, kun hän alkoi innokkaasti puhua hankkiastaan työstä.
-Valitsin työn opetusuralta. Ajattelin alkaa kehittää Taikapölyn opetusjärjestelmää, sillä nykyään moni opiskelija jää jälkeen opettajan tietämättä, jolloin koko lapsen tulevaisuus voi olla uhattuna! Nyt on tärkeää laatia mahdollisimman paljon tukiopetusta ja muutenkin vahtia oppilaita, James selitti näkökantaansa Aiméen nyökytellessä unisena.
Photobucket
Parin tunnin päiväunien jälkeen Aimée oli jälleen virkeämpi, ja naisella riitti energiaa jopa pieneen jumppatuokioon. Jamesin varoittelusta huolomatta Aimée kuntoili raskauden viimeisillä viikoillakin säännöllisesti. Oikeastaan suuri vauvamaha olikin juuri se, joka pakotti naisen treenaamaan: Aimée viihtyi miesten silmänruokana, mutta raskausmaha ei vedonnut kovin moneen sillä tavalla. Korsettia käyttämällä  hän sai kätkettyä mahan melko huomaamattomaksi vaatetuksensa alle, mutta silti Aiméen tila oli havaittavissa ulos päin selvästi.
Photobucket
Amorienkin perhe oli suurempia taikavoimia omaavien perheiden tapaan hankkinut palvelijan kotiaskareita hoitamaan. Palvelijatehtaalta oli joutanut sopiva yksilö juuri sopivasti Aiméen ja Jamesin muuton aikoihin. Hyvää jälkeä tehden siipiveikko piti paikat puhtaina ja valmisti poikkeuksellisen herkullisia ruokia.
Photobucket
Hiostavan treenin päätteeksi Aimée päätti ottaa pitkän vaahtokylvyn. Lämmin vesi teki uupuneille lihaksille hyvää ja auttoi niiden palautumista jumpan jäljiltä. Lilluessaan vaahdon keskellä, alkoivat Aiméen ajatukset jälleen liikkua Jamesissa. Vaikka ajatus etoikin naista, hän tiesi joutuvansa vielä jonakin päivänä naimisiin Jamesin kanssa, sillä muutoin mies ei olisi täysin onnellinen. James oli moneen kertaan vihjaillut avioliitosta, mutta toistaiseksi Aimée sai viivästettyä häiden ajankohtaa vedoten perheen huonoon rahatilanteeseen. Aimée ei myöskään raaskinut hylätä Jamesia, sillä mies oli jo kerran käynyt lähellä kuolemaa, eikä Aimée halunnut näin käyvän toistamiseen. Sitä paitsi olisi tulevan lapsenkin kannalta parempi, että vanhemmat olisivat naimisissa. Aiméen täytyisi ajatella muitakin kuin itseään.
Photobucket
Täysin tietämättömänä avopuolisonsa ahdingosta James oli ulkona iltakävelyllä ja hyräili hääbiisejä mielessään. Ulkoillessaan James huomasi tontin reunalla pienen kulkukoiran, joka nuuski ympäristön hajuja innokkaana. Koira ei ollut säikky, joten mies pääsi vaivatta rapsuttelemaan hauvelia. Silittelyn ohessa Jamesille tuli yllättäen valtava ikävä vanhassa kodissaan olevaa kellertävää Arttu-koiraa, ja siinä samassa mieheen iski kova koirakuume. 
-Mikä tahansa nelijalkainen karvaotus kelpaisi hellittäväkseni, James huokaili muistaen sitten, että Paljuloiden perheessä majaili nykyään paljon lemmikkejä, joita väki lahjoitti ilomielin kaikille halukkaille. Mies alkoi pohdiskella pientä visiittiä Paljuloilla.
Photobucket
Seuraavana aamuna Aimée heräsi auringon säteiden häikästessä ikävästi ikkunasta. Nainen oli nukkunut yönsä huonosti avioitumisen ikävyyttä pohdiskellen, minkä vuoksi hänen yöunensa jäivät lyhyiksi. Nainen hapuili kädellään viereistä paikkaa etsien Jamesia, jonka kainaloon voisi käpertyä köllimään ja odottamaan palvelijan valmistamaa aamiaista, mutta silloin hän muisti Jamesin ensimmäisen työpäivän olevan tänään. Yksin köllöttely ei ollut kivaa, joten nainen nousi ylös ja pukeutuakseen arkiasuunsa. Juuri, kun Aimée asetteli hameen helmaosaa paremmin, kulki viiltäpä kipu hänen vatsansa lävitse, ja sitä alkoi seurata tiheä supistelu. Nainen tajusi synnytyksen alkaneen ja alkoi kiljua palvelijaa paikalle avustamaan.
-Pitikin tämän tapahtua juuri silloin, kun James on töissä! Aimée voihki, kun palvelijalla tuntui kestävän. Mies olisi nimittäin varmasti ollut hänen rinnallaan synnytyksen ajan.
Photobucket
Onneksi Aimée Jamesin puuttumisesta huolimatta sai synnytettyä lapsen oikein mallikkaasti. Palvelijakin saapui jossain välissä paikalle ja auttoi Aiméeta parhaansa mukaan. Kun Aimée näki poikansa ensimmäistä kertaa, naisen ei auttanut muu kuin huokaista onnesta. Hän ei ollut ikinä nähnyt niin suloista vauvaa. Vaikka Aimée olisi toivonut enemmän tyttöä, ei poikavauvankaan syntyminen loppujen lopuksi harmittanut. Aimée oli aina epäillyt äidillisiä taitojaan, mutta pieni poika sai häneen syntymään vahvan hoitovietin. Kyllä hän kykenisi vielä toisenkin lapsen kasvattamaan!
Photobucket
Kun Aimée oli ihastellut esikoistaan tarpeeksi kauan, ojensi hän vauvan palvelijan hoiviin. Palvelija saisi syöttää lapsen ja laittaa nukkumaan.
-Voi, kuinka suloinen poika! Saanko kysyä nimeä? palvelija kysäisi tuijotellessaan vauvaa.
-Hänen nimensä on Erkki, Aimée kertoi hymyillen. Nainen oli vanhassa maassaan omistanut Erkki-nimisen rakastetun. Aimée ei varsinaisesti kaivannut menneitä, vaan hän halusi pitää ne ikuisesti muistoissa. Erkki-vauvan lempeä katse muistutti jollain tapaa rakastetun tyyliä katsella maailmaa. Palvelija nyökkäsi ja lähti huoneesta vauvanhoitopuuhiin.
 
Photobucket
Töistä tullessaan James sai ensitöikseen nähdä uuden poikansa. Aimée oli suorastaan vaatinut, että lasta sopisi tulla katsomaan, eikä Jamesilta toista kertaa tarvitse pyytää! James hali ja leikitti Erkkiä sydämensä kyllyydestä. Hän ei ollut pitkään aikaan päässyt nauttimaan vastasyntyneen vauvan tuomasta riemusta.
-En ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen! Hoen tätä sinulle koko ajan, mutta totuus on, että teet elämästäni koko ajan paremman olemassaolollasi. Kiitos kaikesta, mitä olet minulle antanut, James puheli vauvanleikityksen ohella Aiméelle.
-Kiitos, minäkin nautin seurastasi, Aimée kertoi hymyillen.
Photobucket
Eräänä päivänä Jamesin käytyä juuri vessassa sattui mies katsahtamaan ikkunasta ulos. James näki Aamu Sunin, ja viha kiehahti hänen mielessään tulisesti. Muistot vilisivät Jamesin ohi, ja hänen mieleensä tuli tilanne, jossa hän oli yllättänyt Aamun Auroran luota.* Siitä päivästä oli jo aikaa, mutta James muisti päivän tapahtumat kuin eilisen.
-Sinä tapoit vaimoni. Saat vielä maksaa kaikesta pahasta, jonka olet minulle ja perheelleni aiheuttanut, James murisi kostonhaluisesti. Hän juoksi ulos vessasta ja kiisi pihalle. Pari koriste-esinettä särkyi siinä rytäkässä, mutta James ei välittänyt.
*Osa 36
Photobucket
Kun Aamu näki isänsä, hän koetti hymyillä pientä, rauhallista hymyä, vaikka häntä pelottikin isänsä reaktio. Aamun oli pakko saada puhua asiat isänsä kanssa selviksi, ennen kuin hän oli valmis lähtemään etsimään Pilvilinnoja. Puhuminen ei kuitenkaan paljoa auttanut, kun James oli tekemässä jykeviä taisteluhyppyjä. Hetken päästä mies yritti lyödä ja potkia häntä, eikä Aamu voinut muuta kuin väistellä ja kiljua. Aamu ei olisi mielellään pökerryttänyt isäänsä taikapallolla, kuten viimeksi, sillä muuten sovinto viivästyisi entisestään.
-Sinä tapoit Auroran! James karjui.
-En isä, ymmärsit väärin! Aamu koetti selittää. 
Photobucket
Aimée oli havainnut negatiiviset tunteet, ja hän oli tullut tekemään niistä lopun. Jamesin aggressiivinen käytös ilmeisesti omaa tytärtään kohtaan oli kamalaa katsottavaa, ja Aimée nopeasti syöksyi apuun. Aimée nappasi Jamesin tiukkaan otteeseen ja levitti käsiensä kautta mieheen rauhoittavaa taikaa.
-James, ei ole mitään syytä taistella. Rauhoiutu. Tiedän, ettet ole väkivaltainen sim. Kaikki on hyvin, Aimée puhui rauhoittavasti. Aamu ei voinut kuin ihmetellä, miten niin hento nainen kykeni saamaan ison miehen aisoihin. Hetken päästä Jamesin viha-aalto laimeni, eikä hänen tehnyt enää mieli tapella.
-Hauska tavata, olen Aimée Amor. Olen isäsi uusi naisystävä. Mentäisiinkö porealtaalle? Aimée esittäytyi nopeasti.
-Minä olen Aamu, kiitos. Mennään vaan, Aamu sanoi hiljaa ja pelokkaana.
Photobucket
Porealtaassa oli rauhoittavaa ja vapauden antamaa taikavettä, jonka ansiosta Aimée uskoi pystyvänsä pitämään Aamun ja Jamesin poissa toistensa kurkuista. Sydämet lentelivät ilmaan ja ruusut toivat huumaavaa tuoksua. Hetken päästä Aimée sai todeta suunnitelmansa onnistuneen. Nyt olisi mainio mahdollisuus aloittaa alusta ja sopia.
-Äiti oli sairastanut jo pitkään iäisyyden kestäneen talven takia. Kun Camilla pääsi valtaan, hän lupasi tuoda kesän takana, ja uskoimme äidin pelastuvan. Niin ei kuitenkaan käynyt. Äiti heräsi ja antoi Auringon voiman minulle. En tappanut häntä, Aamu kertoi nopeasti tilanteen Aiméelle, joka sai ensimmäistä kertaa kuulla tapahtumat. James ei niitä koskaan ollut suostunut kertomaan.
-Camilla lupasi, että kaikki paranisi, jos hän pääsisi valtaan. Minusta tuntuu, että tilanne vain huononi, ainakin meidän perheessämme, Aamu jatkoi.
Photobucket
-Minusta tuntuu myös, että siinä naisessa on jotain kieroa ja pahaa. Kun kävin hänen luonaan, havaitsin todella suuren negatiivisen energian ympärilläni. Minusta tuntuu myös, ettei hänellä ole puhtaat jauhot pussissa, Aimée totesi.
-He... he pakottivat juonitteluillaan kääntymään minut rakkaiden Pilvilinna-ystäviäni vastaan mielistelyillään, mutta menetin silti vaimoni, James ärisi vihoissaan.
-Koko Taikapöly tuntuu olevan negatiivisen energian vallassa. Sen takia tänne tulinkin. Toivoin, että voisin auttaa näitä kansalaisia. Ehkä heitä pystyisikin auttamaan parhaiten, jos saisi Camillan täyspahaan sieluun kylvettyä hyvyyden siemenen, Aimée puhui.
Photobucket
Kesken kaiken porealtaan vieressä olevan pensaan takaa kuului rasahdus, joka sai kaikki altaassa lilluskelijat varuilleen.
-Voi ei, mitä jos se on Camilla? Meidän ei olisi pitänyt puhua näin arkaluontoisesta asiasta julkisella paikalla! Aamu hätääntyi.
-Rauhoitu, yhdellä kulkukoiralla on ollut tapana kierrellä täällä päin. Käyn katsomassa, josko se olisi äänien aiheuttaja, James järkeili, vaikka hieman epävarma olikin. Juuri, kun James oli noussut altaasta ylös, astui kasvillisuuden takaa esille Jasmina Jääpuikko.
-Hei, anteeksi, mutta minun on tunnustettava kuunnelleeni teitä salaa. Minulla olisi vähän kerrottavaa pohdintoihinne ja Camillaan liittyen, Jasmina paljasti.
-Tule tänne samaan syssyyn vaan! Aimée kehotti. Hän havaitsi, että tuo vaalea nainen oli saapunut paikalle rauhan merkeissä.
Photobucket
Jasmina asettui istumaan Jamesin vanhalle paikalle, sillä ajatus Auringonvoimat omaavan Aamun vieressä istumisesta kuumotti jäänaista liikaa. Kaikki katsoivat Jasminaa odottavasti, joten hän päätti aloittaa kertomuksensa.
-Kauan sitten Camilla tuli puheilleni ja ehdotti, että voisimme yhdessä luoda ikuisen talven Taikapölyyn, eikä minun tarvitsisi enää kärsiä kuumista kesistä, Jasmina kertoi hiukan varuillaan asiasta, sillä Sunien väki ei varmasti katsoisi hänen käytöstään hyvällä. Oikeassa hän olikin, sillä James kimpaantui uudelleen.
-Sinä... sinun takiasi Aurora on nyt poissa! James huudahti tuskaisena.
-Myönnän ajatelleeni itsekäästi, mutta helppohan teidän on sanoa: lämminkausi kestää paljon pidempään kuin minulle sopiva talvi! Jasmina puolustautui.
Photobucket
-Kerro, mitä muuta asiaan liittyy, Aimée kehotti.
-Noh, myöhemmin minulle selvisi, että Camillan perimmäinen tarkoitus Taikapölyn jäädyttämisellä olikin se, että hän sai siitä korvaamattoman valttikortin, kun lupasi kansalle saavansa talven loppumaan. Kun se kiero nainen sitten kruunattiin uudeksi hallitsijaksi, pakotti hän minut perumaan jäädytystaian. Se ämmä ei välitä tippaakaan muista, vaan on varmasti tälläkin hetkellä punomassa ilkeyksiä päämme menoksi, Jasmina selitti huolestuneena.
-Aivan kamalaa! Ajattelimme Kuhan ja meillä piileskevien Johannan ja Johanneksen kanssa etsiä muut Pilvilinnat. Yritämme syöstää Camillan vallasta, Aamu selitti.
-Olkaa kuitenkin varovaisia. Minulla on tunne, ettei se nainen luovuta helpolla, Aimée puheli.
Photobucket
Sovittuaan käytännönjärjestelyistä tarkemmin, lähtivät Aamu ja Jasmina koteihinsa. Jamesinkin täytyi lähteä käymään työpaikallaan, joten Aimée siirtyi yksin jäätyään sisätiloihin. Sormeillessaan kitaran kieliä Aimée mietti äsken kuulemiaan asioita Camillasta. Siitä naisesta olisi hyvä päästä eroon, sillä hallitsija-asema ja valta saivat pahan hallinnassa pelkkää kurjuutta aikaan. Samassa palvelija köpötteli paikalle Erkki sylissään.
-Aimée, olethan huomioinut huonon rahatilanteemme? Aamulla postissa tuli taas uusia laskuja, eikä meillä ole niihin varaa, palvelija selitti huolestuneena.
-Asia on kyllä hoidossa. James käy töissä, ja ansaitsee rahaa perheellemme. Älä turhaan stressaa niistä laskuista, rahat saadaan kyllä kokoon ennen eräpäivää, Aimée vakuutteli.
Photobucket
Aimée havaitsi ulkona liikehdintää pinkin ikkunansa läpi, ja riensi innokkaana tervehtimään Amorien pihan ohi lenkkeilevää Aleksanteria.
-Päivää, onkohan isä kotona? Aleksanteri uteli.
-Ei valitettavasti, Jamesin täytyi käväistä työpaikalla hoitamassa pari juttua valmiiksi, Aimée selitti heleällä äänellään, mikä sai vähäpukeisuuden lisäksi nuoren teinipojan tuijottamaan naista lumoutuneena. Aimée huomasi tämän, ja välittämättä siitä, että kyseessä oli hänen miesystävänsä poika, pisti nainen pientä flirttiä peliin. Aimée nautti siitä, kun toimi miesten katseen vangitsijoina ja sai lopulta nämä tanssimaan pillinsä perässä minne ikinä halusikin. Naisen harmiksi hiukan tilanteesta hämillään oleva Aleksanteri ilmoitti nopeasti tulevansa tapaamaan isää myöhemmin.
Photobucket
Harmissaan Aimée talsi sisälle, tylsän onnellisen perhe-elämän leikkiminen Jamesin ja vauvan kanssa oli alkanut tympimään naista, ja hän huomasi todella kaipaavansa välillä muunlaista seuraa. Hetken tuumittuaan sopivaa kohdetta, näppäili Aimée Puskien numeron puhelimeensa.
-Hei Eemeli! Muistat varmaan, kun sovimme alustavasti lastemme naittamisesta keskenään? Meille syntyi muutama viikko sitten potras poikavauva, jos haluaisit tulla katsomaan, Aimée puheli. Luurin toisessa päässä Eemeli lupasi innostuneena tulla paikalle. Puhelun jälkeen Aimée löi kätensä tyytyväisenä yhteen ja kiiruhti laittautumaan miehen vierailua varten.
Photobucket
Eemeli saapui Amorien tontille puolet nopeammin, mitä Aimée oli arvellut.
-Tervehdys herra Puska, tehän olette ripeä tänään, Aimée totesi viekkaasti ja astui aivan lähelle Eemeliä. Mies oli selvästi jännittynyt tilanteesta, ja Aimée tunsi hengästyneen hengityksen vasten kasvojaan, vaikka Eemeli selvästi yrittikin vaientaa hengitystään. Aimée arvasi Eemelin juosseen koko pitkän matkan Puskilta Amoreille nähdäkseen salaisen ihastuksensa nopeammin.
-Mennäänkö katsomaan vauvaa? Aimée kysyi ja katsoi Eemeliä suoraan silmiin. Aimée lähti yllättäen kävelemään siroin askelin kohti yläkerran vauvanhuonetta, ja Eemeli tuli perässä.
Photobucket
-Tässä Erkki on. Teillähän oli pari tyttövauvaa, kenet poikani voisi naida, Aimée totesi näyttäen lasta Eemelille.
-Kyllä, meille syntyi vihdoin perijä, ja Pihla varmasti voisi mennä naimisiin Erkin kanssa. Emme ole kenenkään muun kanssa sopineet mitään. On niin ihmeellistä, että kaikista Taikapölyn tyttövauvoista haluatte naittaa Erkin minun lapselleni. Tämä on niin suuri kunnia, Eemeli puhui leveästi hymyillen.
-Minusta teidän perheenne on paras vaihtoehto. Moneen paikkaan ei ole vauvoja vähään aikaan syntynyt, ja teidän perheenne tuntuu hyväntahtoiselta, ja pihamaisemat ovat uskomattomat. Uskon, että Erkki viihtyy luonanne, Aimée kertoi.
-Oletko tosiaan sitä mieltä? Eemeli kysyi. Aimée laittoi vauvan kehtoon.
Photobucket
Aimée tarttui Eemelin kädestä ja alkoi suukottaa sitä ylhäältä alas.
-Noin komean miehen lapsien täytyy olla yhtä haluttavia kuin isänsäkin. En usko, että Erkki tulee pettymään, Aimée sanoi pehmeällä äänellä. Eemeli jännittyi entisestään ja mies henkäisi onnesta. Aiméen imartelut ja läsnäolo olivat parasta, mitä hänelle oli aikoihin tapahtnut. Aimée hymyili tyytyväisenä. Eemeli oli helposti kieputettu pikkusormen ympärille, meiningissä tuli aivan mieleen Aiméen entinen elämä toisessa maassa.
-Älä ole noin jännittynyt. Rentoudu ja nauti, Aimée kehotti.
Photobucket
Aimée ohjasi Eemelin hänen ja Jamesin makuuhuoneeseen, jossa kaksikko sai peuhata sängyllä kaikessa rauhassa. Eemeli tiesi, ettei Flora pitäisi tästä, mutta mies ei jaksanut välittää. Jos Flora ei saisi koskaan tietää, ei häntä myöskään sattuisi. Eemelistä oli hullua, että Aiméen kaltainen rikas ja kaunis nainen huoli Eemelin kaltaisen köyhän tavallisen miehen vierelleen. Pehmeä patja ja Aiméen satumainen rakkauden tila saivat syntymään muiston, jota Eemeli tuskin koskaan kykenisi unohtamaan.
Photobucket
Petipuuhien ohella Aimée seurasi yöpöydällä tikittävän kellon viisareden liikkeitä, ja vähitellen alkoi olla Jamesin töiden loppumisen aika. Nainen ei tietenkään halunnut jäädä kiinni syrjähypystä, joten vähitellen hän alkoi lopetella lemmenleikkejä.
-Olet uskomaton nainen! Eemeli henkäisi kaksikon seistessä makuuhuoneessa alusvaatteisillaan.
-Minäkin viihdyn seurassasi, mutta tässä on nyt kaikki tältä erää, Aimée totesi.
-Me siis tapaamme jatkossakin näissä merkeissä? Eemelin ilme kirkastui. Aimée nyökkäsi ja vetäisi miehen viimeiseen suudelmaan, minkä jälkeen kaksikko alkoi keräillä vaatteitaan ympäri lattiaa.
Photobucket
Aamulla Aimée heräsi palvelijan saapuessa tämän makuuhuoneeseen.
-Teille on kukkalähetys, palvelija tiedotti ruusukimppu kädessään.
-Jätä ne siihen maahan ja mene kokkaamaan minulle aamiaista, Aimée komensi. Palvelijan poistuttua paikalta  Aimée pomppasi pois lämpimän peiton alta ja asettui pehmoiselle karvamatolle köllimään kukkien huumaavaa tuoksua ihastellen. Ei ollut vaikea arvata, kuka kukkalähetyksen takana oli, sillä näitä harvinaisia tummanpunaisia ruusuja kasvoi vain yhdessä paikassa: Puskien kasvien kukoistamalla tontilla. Hymy kohosi naisen kasvoille tämän palatessa muistoissaan eiliseen. Voi että, miten uusi rakastettu kohottikaan itsetuntoa ja mielialaa!
Photobucket
Aiméen palvelijalta tilaama aamiainen ei kuitenkaan pysynyt kauaa vatsassa. Pöydästä noustuaan nainen tunsi  huimausta ja juuri syödyn aamiaisen nousevan kurkkuun. Onneksi palvelija oli paikalla, ja auttoi Aiméen kylpyhuoneeseen. Hampaat irvessä palvelija kuunteli toisen kakomista ja odotti jo kauhulla edessä olevaa pöntön siivoamista. Aimée syljeskeli pönttöön viimeisimpien aterioidensa rippeitä ja päätti, ettei enää ikinä söisi munakasta, jonka maku oksennuksesta selvästi erottui. Selvittyään pahimmasta heikotuskohtauksesta Aimée komensi palvelijaa siivoamaan ja palaamaan sen jälkeen kokkauskirjojen pariin. Mistä muustakaan pahoinvointi olisi voinut johtua kuin kokin virheestä?
Photobucket
James oli onnellisempi kuin koskaan saadessaan viettää aikaa pienen poikansa kanssa. Hän ei edes muistanut, miten kiintynyt oli näihin pieniin simeihin. Erkki saikin paljon huomiota isältään. James oli muuttonsa jälkeen ollut vähemmän yhteydessä hänen ja Auroran lapsiin, sillä hän koki menneisyytensä jollain tapaa ahdistavaksi. James koki elävänsä jonkin sortin kaksoiselämää, joka jakautui nykyhetkeen ja menneisyyteen. Ei hän kokonaan halunnut Suneilla asuvia lapsiaan unohtaa, mutta nyt olisi parempi keskittyä tähän hetkeen ja Erkin kasvatukseen.
Photobucket
Aimée oli taitava pyörittämään miehiä samanaikaisesti, eikä James huomannut naisen käyttäytymisessä mitään ihmeellistä. Lisäksi Aiméella oli erityistaito saada simit paremmalle tuulelle, ja hän pystyi piilottamaan ajatuksen voimalla mustasukkaisia tuntemuksia simien mielestä. James oli Aiméeseen umprakastunut, ja hänellä oli omat käsityksensä tulevaisuudesta.
-Milloin menemme naimisiin? Alkaisi olla varmaan korkea aika. Mieti, meistä tulee aviomies ja -nainen! James hehkutti.
-Naimisiin? Mutta... rahammehan riittävät hädin tuskin tässä talossa elämiseen. Ei meillä ole varaa järjestää juhlia, Aimée puhui hiukan hädissään. Ei hän halunnut naimisiin ainakaan vielä.
-Pienet häät ovat ihan hyvät, James totesi leppoisasti.
-Tee nyt kuitenkin töitä jonkin aikaa. Olen aina toivonut isoja hääjuhlia, Aimée totesi kohottaen tekohymyn huulilleen näyttääkseen hiukan uskottavammalta. 
Photobucket
James totteli Aiméeta kuin jumalatarta, ja mies ryhtyi tekemään pidempiä työpäiviä, jotta hän saisi kasattua rahaa tarpeeksi hääjuhlien järjestämiseen. Aimée sen sijaan haki kotona muuta ajateltavaa Eemelin seurasta. Tapaamisia pystyi järjestämään nykyisin säännöllisin väliajoin, kun päivä päivältä James oli yhä enemmän töissä. Aimée tiesi, että jos hän aikoisi asua Jamesin kanssa, avioliitto olisi väistämättä edessä, mutta ehkä mies tulisi järkiinsä ja muuttaisi mielensä. Tulevasta ei voinut koskaan tietää. Lopulta Aimée päätti, ettei stressaisi turhaan tulevaisuudesta, vaan keskittyisi nykyhetkeen.
Photobucket
Kerran iltapalaa syödessään Aiméen oli pakko nousta seisomaan. Maha pompahti suuresti eteenpäin, ja Aimée tajusi olevansa raskaana. Naisen suu pongahti auki järkytyksestä. Hänellä ei ollut hajuakaan, oliko tulevan vauvan isä James vai Eemeli. Perijä oli vielä saamatta, ja Aimée olisi mielellään hoitanut velvollisuudet hyvässä vaiheessa pois, ja lapsen olisi hyvä olla Jamesin. Toisaalta Aimée oli aktiivisesti viettänyt aikaa Eemelin kanssa. Aimée alkoi vihdoin ymmärtää, miksi hän oli viime aikoina niin pahoinvoiva ja nälkäinen.
Photobucket
Aimée istahti pöydän ääreen jatkamaan illallistaan. Hän mietti ankarasti vaihtoehtojaan. Aimée voisi yksinkertaisesti väittää Jamesille, että lapsi oli varmasti tämän tai sitten tunnustaa kummallekin miehistä tapahtumien kulun. Aimée ei kuitenkaan tiennyt, viitsisikö tuhota hyvin alkaneet rakastettujen hankinnat, kun ei ollut edes varmaa, kumman lapsi olisi. Toisaalta olisi Eemelille ja tulevalle lapselle väärin, jos lapsi olisi Eemelin, eikä hän koskaan saisi tutustua oikeaan isäänsä. Entä jos tulisi tyttö ja perijä? Olisi väärin Jamesia kohtaan, jos perijä ei olisikaan hänen omansa. Aimée puntaroi vaihtoehtoja ja mietti, mikä olisi paras tapa toimia.
Photobucket
Aimée hankki lisää harkinta-aikaa raskautensa kertomisesta Jamesille kätkemällä mahakumpunsa tiukan vaatetuksen alle. Nainen halusi tarkoin miettiä, miten toimisi tulevan lapsen suhteen. Aikaa ei kuitenkaan ole loputtomasti, sillä vauva kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja salailu kävisi aina vain vaikeammaksi. Olisi parempi kertoa raskaudesta itse, James hämmentyisi turhaan, jos saisi selville Aiméen salanneen asian. Kerran Jamesin hullutellessa kuplapuhaltimella, päätti Aimée ottaa asian puheeksi.
-Kulta, olen raskaana... sinulle, Aimée tiedotti. Hän oli päättänyt jättää Eemelin mahdollisen isyyden kertomatta. Juorut siitä lähtisivät ennen pitkää kulkemaan, eikä Aimée uskonut sellaisten olevan hyväksi hänen maineelleen. Muutenkin hän ei halunnut pahoittaa Jamesin mieltä, vaan esittää uskollista kumppania. 
-Mutta sehän on aivan mahtavaa! Hienoa, että Erkki saa samanikäistä seuraa! James riemastui uutisesta, eikä Aiméekaan voinut olla hymyilemättä toisen vilpittömälle ilolle.
Photobucket
Tieto uuden pienokaisen saamisesta sai Jamesissa aikaan vauvakuumeen, ja sen seurauksena mies vietti entistä enemmän aikaa Erkin kanssa. Mies tarjoutui jopa hoitamaan vauvan ruokinnan ja kylvetyksen, mitä palvelija kummasteli kovasti.
-Enpä ole ennen moista omistautumista urani aikana huomannut. Oletko varma, ettet tarvitse palveluksiani? palvelija varmisteli.
-Olen aina halveksinut rikkaiden perheiden tyyliä jättää lapsensa kokonaan palvelusväen armoille, lapsistahan kasvaa silloin todella etäisiä vanhempiinsa! Mene sinä vain tauolle, minä pärjään kyllä, James vakuutteli, ja lopulta palvelija poistui lastenhuoneesta ymmärrettyään miehen olevan tosissaan.
Photobucket
Eräänä syksyisenä iltapäivänä Aimée koki yllätyksen huomattuaan pihallaan seisoskelemassa Puskien Eemelin ja Floran. Mennessään tervehtimään vieraita, Aimée huomasi Eemelin eleistä, ettei mies todellakaan nauttinut tilanteesta, vaan seisoi taustalla hermostuneena.
-Päivää. Eemeli kertoi löytäneensä meidän Pihlallemme puolison, mutta täytyyhän minun itsekin nähdä, millainen poju meidän tytärtämme odottaa, Flora selitti.
-Tietenkin! Tänä iltana vietämmekin Erkin syntymäpäiviä, kunhan James vain pääsee töistä kotiin. Hän ei mistään hinnasta halunnut jättää tärkeää merkkipäivää väliin. Odotellessamme voisimme lillua poreammeessa, Aimée ehdotti.
Photobucket
Flora rynnistikin heti kokemaan rikkaiden perheiden ylellisyyksiä, mutta Eemeli tiedotti, että hänellä olisi asiaa Aiméelle, joten kaksikko jäi syrjemmälle jutellakseen. Eemeli ei kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään, kun Aimée tukki hänen suunsa suudelmalla.
-Hullu, mitä sinä teet? Florahan näkee! Eemeli sihahti rimpuillen irti Aiméen haliotteesta.
-Eihän Floralla sentään silmiä selässä ole! Noh, kerro asiasi, Aimée sanoi hiukan hämmentyneenä. Nainen oli olettanut Eemelin haluavan samaa kuin hän.
-Minua ahdistaa tämä meidän tapailumme. Minä olen sentään suurperheen isä ja haluan olla uskollinen vaimolleni, Eemeli selitti.
-Se on vähän vaikeaa enää tässä vaiheessa, Aimée tuhahti silmiään pyöritellen. Eemeli kuitenkin ilmoitti, ettei halua enää tapailla Aiméeta salaa ja hipsi Floran luokse porealtaalle.
Photobucket
Aiméen ja Eemelin välillä vallitseva kireä ilmapiiri ei kuitenkaan latistanut juhlatunnelmaa. Erkin kasvuhetken koitettua kaikki seurasivat hurraa huutoja karjuen taikapölyn nostaessa pienen pojan ilmaan. 
Photobucket
Erkki kasvaneena.
Photobucket
Juhlahumun häljettyä aikuiset siirtyivät yläkerran lastenhuoneeseen leikkimään Erkin kanssa. Leikkien ohella tietenkin keskusteltiin lasten naittosuunnitelmista. 
-Mitäs mieltäte nyt sitten olette tästä meidän Erkistä? James uteli Puskilta.
-Oikein vetreältä pojalta vaikuttaa. Hänestä tulee varmasti hyvä puoliso perijällemme, Flora myöntyi. Jamesin  ja Floran keskustellessa Aimée koitti ottaa kontaktia Eemeliin. Naisen oli vaikea uskoa, että joku pystyi taistelemaan hänen hurmaustaitojaan vastaan. Eemeli ei kuitenkaan vastannut Aiméen katseeseen tai muihinkaan naisen osoittamiin kiinnostuksen vihjeisiin. Eemeli pysyi kovana, eikä Aimée löytänyt vastakaikua. 
Photobucket
Aimée tympääntyi tilanteeseen ja ilmoitti poistuvansa vessan puolelle. Koska Eemeli oli heittäytynyt noin vaikeasti tavoiteltavaksi, oli Aimée alkanut pohtia, että olisi helpompi tehdä uusia miesvalloituksia kuin suostutella Eemeliä jatkamaan. Aimée vilkaisi itseään peilistä ja taputteli vielä melko olematonta raskausmahaansa.
-Äiti on aika pahis, vai mitä? Aimée höpötti maha-asukilleen.

Tällaista tällä kertaa. Laitelkaapa kommenttia! .-)