Ääk, huomenna minulla on ruotsin YO-kirjoitukset! Ja niiden jälkeen pian koeviikko! Puuh, tämä eka jakso on kyllä ollut aika villi ja uuvuttava! On pitkiä päiviä ja runsaasti projekteja! Väsyttää kamalasti. Tosin on tämä jakso kivakin ollut, minulla on ollut erityisen monta kivaa kurssia! .-) No mutta, sain teille aikaiseksi uuden osan! Se on normaaleja Taikapölyn osia lyhyempi, joten tämän lukeminen on varmaan aika kevyt juttu. .-) Eipä minulla muuta, kivoja lukuhetkiä!

VASTAUKSET VIIME OSAN KOMMENTTEIHIN:

vupii kirjoitti:
Mitäs mitäs, Pekolla on sisar...hmm tai hekä asia mainittiin aiemmin mutten ollut asiaa huyomannut. Ilkeästi Pekko kuitenkin sisartaan kohteli. Hyvä, että Hauki sai Pirkosta ystävän tapaisen.
Ja Aiméekin tapasi hallitsijan, mikähän naisella oikein perimmäisenä syynä oli mielessä..hmmm
Ihanaa, Että Justus ja Niina tulivat heti toimeen ja rakkaus suorastaan roihahti liekkeihin♥
Camilla saa olla varuilla kun hänen lapsensa alkavat varmasti pian kapinoida hölmöä äitiään ja tämän sääntöjä vastaan.
Oikein mukava osa ja Nicholaksen partakarvoista tohkaaminen sai nauramaan :D

Vastaus: Jep, sisar on, eikä moisesta ole ollut puhetta aikaisemmin. Päästä vain vetäisin sillä hetkellä, kun varas saapui tontille ekaa kertaa. .-D Minustakin Pekko oli ilkeä. .-( Jep, kavereista on aina iloa. .-) Jep, on aina kiva mennä naimisiin kivan tyypin kanssa, josta oikeasti välittää. .-) Jep, Camillan tosiaan täytyisi huomioida monta seikkaa sääntöjä laatiessaan. Hihi, kiva, että parrankasvu-kohta ilostutti mieltäsi. .-D Kiitos kommentistasi!Yavannah kirjoitti:
Että tällaisia koiruuksia tällä kertaa.
Camilla tosiaan pitäisi laittaa ojennukseen ja ilmeisesti kaipaisi muutakin hoitoa, kun alkaa olla noin vainhoharhainen.
Mitähän tapahtuisi, jos Camilla vielä joskus vahingossa saisikin hyvyysjuomaa ja muuttuisi hyväksi.
Antaisi nyt mokoma noita-akka tyttärensä olla, eikä pilaisi tämän elämää. Ei ainakaan juottamalla tälle niitä kamalia juomiaan.
Jotenkin vain epäilen, ettei Camilla on mieltynyt asemaansa niin paljon, ettei välttämättä ehkä haluakaan ehkä kenekään nousevan valtaistuimelle, niin kauan kuin hän elää ja elämän pitkittäminenhän on helppoa elämän eliksiirillä, jota similästä löytyy.
Mutta miinä toivon, että Ninalla asiat sujuisivat hyvin ja ettei hänen tarvitsisi juoda pahuuslitkua ja että hän saisi viettää elämänsä rakkaansa kanssa.
Tosin saisi ne suomukset tippua jo Pekonkin silmiltä, jotta mies älyäisi pyytää anteeksi sisareltaa ja kävisi katsomassa äitiään kun vielä ehtii.
Voisin muuten yrittää pistää sulle simit tulemaa simeinä, jos niitä tontteja et saa toimimaan.
Mun tarvii vaan itsekin purkaa tontit ja asentaa peliin ensin, kun ehdin alkuperäiset jo hävittämään pois.
Sen lisäksi voisin sitten laittaa sulle satsin niitä fantasia asusteita.
Luulen nimittäin, että käärmeperhe voisi olla hyvää pataa Paholaisten kanssa, ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Myös ihmissusista ja toisenlaisista merenneidoista, sekä metsän väestä voisit saada vähän uutta ulottuvuutta peliin. Kenties, jopa uusia puolisoita simeillesi. Ihmissudet ja keijut ainakin ovat auringon puolella, vaikka toinen osapuoli niistä mielellään juoksenteleekin öiseen aikaan, kuin päivällä.
Merenneidot taas eivät ole oikein kenenkään puolella, mutta eivät myöskään välitä ottaa osaa valtataisteluihin ja lisäksi heillä on äänensä, jolla houkutella viattomat simit rantavesiin tai ehkä pulaan, jos niikseen tulee. :)
Mut joo ihmettelen ne simit tässä jokupäivä ja jään mielenkiinnolla odottamaan, että kuinka asiat Taikapölyn valtakunnassa vielä muuttuvatkaan. :)
Hienoa tekstiä ja hienoja kuvia jälleen kerran. :)

Vastaus: Haha, mielenkiintoinen näkemys Camillan hoidontarpeesta! Olisihan tosiaan siistiä, jos Camilla saisi jostakin hyvyysjuomaa ja muuttuisi hyväksi! .-) Tosin ainakaan vielä pahuudesta parantavaa juomaa ei ole keksitty. Jep, kieltämättä aika surullinen tilanne Ninan kannalta tuollainen pahuusjuoman anto. .-( Tosiaan, Camilla on juuri sellainen henkilö, josta voi tulla ylimielinen, kun riittävästi onnistumisia tapahtuu. Totta, elämänlitku tosiaan voisi olla vaihtoehto kuolemattomuuteen. .-) Jep, Pekon kannattaisi tosiaan käydä katsomassa äitiään, kun siihen vielä on mahdollisuus! Tosiaan ottaisin mielelläni vaikka pelkät simit, niin ehkä saisin ne helpommin peliin. .-) Tosin, jos sinulla on enemmän lisäosia kuin minulla, saattaa peli jotain pottuilla. D-. Aina kuitenkin voi yrittää. .-) Joskus taisit antaa minulle jonkin ison fantasia-setin latauslinkin, mutta vain pari merenneitoasua tuli näkyviin. .-( Pelissä ei varmaan ollut kaikkia meshejä tai jotain. Ehkä en tässä tilanteessa tarvitsisikaan niin rajusti uusia perheitä, kun riittää nykyisissäkin talouksissa pelaamista. .-) Katsotaan, jos joskus teen vielä uudestaan jonkin siminluontikisan, niin otan mielelläni ajatuksiasi vastaan. .-) Kiitos kommentistasi!Jade Essence kirjoitti:
Paholaisilla selvästi kipinöi, kissatkin heti toistensa turkissa. Onneksi Pekko pelasti palvelijan saamasta kaikkia Camillan vihoja niskaansa. Camilla vaikuttaa oikeutetusti hieman vainoharhaiselta - aivan kaikki eivät ole häntä vastaan, mutta monet ovat kyllä häneen tyytymättömiä. Parempi pitää silmät selässä.
Onneksi Nikolas on yhä Ninan tukena, oli kyse sitten läksyistä tai ihan vain elämästä.
Tuo vertaus Ninan sakkipelistä ja mutista ja valkoisista nappuloista oli kovasti mieleeni. Äläkä huoli Nikolas, mie huomaan sinun parrankasvusi :)
Hmh, jos Camilla vielä kovin kauan pitää kovaa kuria jälkeläisilleen saattaa nainen huomata tämän kääntyvän häntä vastaan tilaisuuden tullen. Uhkailu ja lahjonta yhdessä toimivat paljon paremmin kuin pelkkä uhkailu. Onneksi sentään Justus pääsi paikalle tulevaisuuden varjolla. Mutta oi, kun teiniytyneellä Ninalla onkin nätit piirteet. Tuollaiset sopusuhtaiset ja lempeät.
Camilla, Camilla - ei Ninakaan kaikkea kestä. Ja kun Justus olisi se tuleva puolisokin. Se kansan puolella olevan hallitsijan teeskentely taisi loppua sillä sekunnilla, kun Taikapölyn kruunu vaihtoi omistajaa.
Onneksi Nina tosiaan rikkoo sääntöjä, ihan omaksi hyväkseen. Ja Antistakin on varmasti mukavaa päästä näkemään ystäväänsä. Tämä oli mukavan luonnollinen kuva:
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/imssiliini/?action=view¤t=15.png
Hyvä Nina, pidä vain puolesi! Camillan onkin aika välillä kuulla kunniansa.
Camilla vaikuttaa selvästi rauhoittuneen Aiméen pistäytyessä, vaikka ihan vahingossakin tai siitä syystä, että joka vaikuttaa naisen miestä toimivan hänen sääntöjensä mukaan.
Neasta ja Noorasta tuli molemmista omalla tavallaan sieviä, mukavaa kun kaksoset eivät ole mitään täydellisiä kopioita toisistaan vaan kummallakin on omat piirteensä :D
Palvelija-parka varmaan voisi käyttää parin päivän lomaa. Tai vaikka aputyövoimaa - tai edes parin minuutin torkkuja. Nina näyttää olevan kuin kotonaan rumpujen ääressä:
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/imssiliini/?action=view¤t=356.png
Onneksi Camillan saarna ei ole säikäyttänyt Ninaa pois kavereiden tapaamisesta. Justuskin taitaa olla tyytyväinen päästessään tapaamaan tyttöä. :)
Oo, murtovarkaalla onkin suurempi rooli. Tämähän vaikuttaa kiinnostavalta, hienoa kun kuulee vähän Pekon taustoista.
Ja pidin todella paljon tuosta viimeisestä kohtauksesta Pirkon ja Hauen kanssa. Pirkko vaikuttaa hyvinkin älykkäältä naiselta, ja tämän ikäänkuin ulkopuolisen näkökulma Taikapölyn tapahtumiin on mukavan järkevä. Ja löysin vielä yhden otoksen lempikuvien sarjaan:
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/imssiliini/?action=view¤t=3522.png
Oli hienoa sada huomata Taikapölyyn tulleen uudes osan, ihana viikonaloitus! :D Sujuvia tapahtumia ja kerrontaa, lisää odotan innolla ;D

Vastaus: Hah, kaikki Pahikselle sukua olevat kissat ovat perineet Pahikselta ärjyn luonteen, joten ne riitelevät usein. .-D Aika vainoharhaista Camillan touhu välillä onkin, mutta ihan oikeassa hän siinä onkin, ettei koko kansa tyytyväisyyttäkään ylistä. Nikolas ja Nina ovat kyllä läheisiä. .-) Mukavaa, että Ninan shakkipelimietteet miellyttivät sinua! Ja Nikolaskin ilahtui varmasti, kun huomasit hänen parrankasvunsa. .-D Voi tosiaan olla, että järjestelmään tyytymättömät lapset ryhtyvät panemaan vastaan kovemmin tulevaisuudessa, pelkkä uhkailu ei tosiaan ole paras keino saada tahtonsa läpi. Justuksen yhden illan vierailu tosiaan sallittiin. .-) Minäkin pidän Ninan piirteistä, jännää, miten samat piirteet näyttävät niin erilaisilta Ninalla ja Nikolaksella. .-D Jep, Camilla lopetti kansalle mielistelyn saatuaan haluamansa.. Nina otti tosiaan rajumpia konsteja käyttöön, kun kyllästyi elämään ilman kavereitaan. .-D Hauskaa, että jälleen löysit silmää miellyttävän kuvan osasta. ,-) Nina kyllä tapojensa vastaisesti ryhtyi räyhäämään äidilleen, ja Camilla tuntui vähän hämmentyneen hissukka-tyttärensä köytöksestä. .-D Hihi, Aiméen vierailulla saattoi tosiaan olla rauhoittava vaikutus Camillaan. .-) Jeps, minäkin tykkäsin, kun kaksoset perivät erilaisia piirteitä, erottaa tytöt sitten paremmin toisistaan ja muutenkin. .-) Palvelija joutuu kyllä koville paasatessaan kaksosia, tauko tekisi raukalle kyllä hyvää, mutta ei Camilla moiseen myönny. .-< Nina tosiaan viihtyy niin rumpujen kuin muidenkin "musiikkivälineiden" parissa. .-D Nina ei tosiaan äitiään säikkynyt, vaan jatkoi salaisia tapaamisia, ja eiköhän Justuskin iloinnut jälleennäkemisestä. ,-) Ryhdyin tosiaan vähän kehittelemään erikoisempaa taustaa murtovarkaan vierailulle kuin pelkkä tavaroiden rohmuaminen. .-D Mukavaa, että Pirkon ja Hauen nuotiokohtaus miellytti. .-) Pirkko on tosiaan päässyt hyvin selville Taikapölyn tilanteesta, vaikka vasta äskettäin saapui. .-D Monta lempikuvaa onnistuitkin taas löytämään, kivaa. .-> Mukavaa, että osa piristi viikon aloitustasi. .--) Kiitoksia piiitkästä kommentista!Aamutähti kirjoitti:
Jes! Vihdoin Nina uskaltaa sanoa äitilleen vastaan, eikä teinitytöllä ole enää mitään tahtoa jäädä toisen simin alistukseen <3 Mutta onhan sekin taas loistavaa, ettei edes poikkistaan saa tavata, saatika muita kavereita. Karkaa, Nina, karkaa asumaan Jääpuikoille Justuksen kanssa! Ja nyt vielä, kun Camillalla ja Jasminalla ei mene niin mallikkaasti, niin varmasti rouva Jääkuningatar antaisi Ninan piileskellä hyisien seiniensä sisällä, mutta toisaalta siinä ei olisi mitään järkeä, Camilla kun nykyään sattuu omistamaan hallitsijan taidot, plussana siihen päälle omat voimansa, kun vessankin lukon olisi voinut voimillansa avata. Oli miten oli, pidän kovasti uudesta piirteestä Ninassa eli vastaanpanemisessa <3 Kun nyt vielä Pirkon ja Hauen johdosta (juorut pohjattomasta pahuudesta leviäisivät ym) koko Taikapöly kääntyisi Camillaa vastaan, ja vihdoin hyvä voittaisi pahan! ♥
Hyvästä puheen ollen (ja tuon kauhean romaanin jälkeen) minulle tuli ihmeellinen huoli, nähdäänkä enää ollenkaan Jonnaa, Peteriä ja Hannesta pikkusiskoineen? Siis Johanna ja Johanneshan siellä yliopistolla palloilevat, mutta toivottavasti Jonnakin vielä saisi oman kruununsa takaisin päähänsä. Ehkä syrjäytetty pikku perhe suunnittelee jossain omissa pilvilinnoissaan suurta kostoa, jonka ansiosta Camillalla ei olisi mahdollisuuksiakaan enää nousta ylös.. Mutta tietysti taas toisaalta luonteeni on valitettavasti sellainen, että kun on kyse tarinasta eikä oikeasta elämästä, niin salaa toivonkin mukaan hirveitä juonitteluja ja Camin vallassa pysymistä, mutta nyt vain rupesi ärsyttämään Camin kohtelu omaa perhettään kohtaan.
Ja taas asiasta toiseen. Johannaa ja Johannesta, kun he siellä opistolla Aamun ja Kuhan kanssa ovat, niin jäikö heidän osansa tarkoituksellisesti välistä? Jos oli tarkoitus, eihän siinä sitten mitään, mutta jäin kaipaamaan vähän myös opiskelijaporukkaa. :)
Jatkoa! Jutteluni tässä kommentissa on jälleen kerran ihan outoa arvailua, mutta tahdon jo pian nähdä Justuksen oman mielipiteen siihen, kun Ninaa estetään näkemästä (luvallisesti) häntä siinä missä muitakin ystäviään.
Niin, ja tietysti siis silloin, kun sinulla on sopiva väli kouluista ja muista kiireistä, älä vaan ota painostuksena :)
P.S. Kissat on kivoja, minua huvittaa tapasi kirjoittaa eläinten välilistä keskusteluista :D ;) :)

Vastaus: Nina tosiaan uskaltautui vähän ärähtelemään Camillalle, kun ei tämän laatimat säännöt tyttöä miellyttäneet. .-D Mm, karkaaminen olisi kyllä kiintoisa käänne, en tosin tiedä, mitä mieltä Jasmina olisi Paholaisen asuttamisesta kotiinsa, mutta toisaalta se voisi toimia myös eräänlaisena kostona Camillalle. .-D No juu, Camilla onnistuisi kyllä varmaan aika äkkiä jäljittämään Ninan olinpaikan hallitsijan voimillaan. Mutta mukavaa, että Ninan  kapinointi miellyttää sinua. .-D Toivotaan, että Pirkko ja Hauki laittavat juorua eteenpäin. ,-> Pilvilinnojen pakenemisesta on kyllä joku ekstranen tulossa, että silloin heistä ainakin kuullaan, mutta suuremmista jutuista en vielä lupaile mitään. ,-) Ääg, arvailet kyllä hyvin, pakko myöntää. x-D Totta, tarinassa sellaisiakin piirteitä voi arvostaa, joita oikeassa elämässä ei hyväksyisi. .-) Viime yliopisto-osaan suhtauduttiin sen verran nihkeästi, etten tällä kertaa viitsinyt varata yliopistokuulumisille erillistä osaa, mutta ujutan "PirkkoHauki-tyylisesti" Johannan, Johanneksen, Aamun ja Kuhan kuulumiset sopivaan osaan, joten älä huoli. .-) Muutenkin kuvia kertyi yliopistolla pelatessa vähemmän, joten ei niistä yksinään kunnon osaa olisi varmaan saanut. .-D Minusta on mukavaa lukea lukijoiden arvailuja tulevasta, ja saatan välillä lainata sieltä jokusen idean ihan tarinaankin. ,-) Katsellaan, mitä seuraava osa paljastaa Justuksen mietteistä. ,-> Koulu tosiaan pitää kiireisenä, mutta en itse ainakaan suurta eroa huomaa päivitystahdissa verrattuna loma-aikaan. .-D Koulujen alettua gadwin on toiminut melkein aina simssiin mennessäni, että tuntuu, että nyt saan kuvattua paljon enemmän kuin loman aikana. .-D Mukavaa, että eläinkeskustelut miellyttävät sinua. .-)) Kiitoksia pitkästä kommentista!

 
Roskuliini kirjoitti:
Oih, Nina on niiiiin kaunis! <3 Ihana perijä, ja Justus sopii niin täydellisesti Ninan puolisoksi ::) Ihana pari <33
Camilla on kyllä katala.. Kehtaakin estää tytärtään tapaamasta ystäviään.. Onneksi Nina otti ohjat käsiinsä ja sanoi äidilleen suorat sanat :;)
Nikolas on myös kiva, kuka olikaan Nikolaksen puoliso? En muista.. Ö.ö
Pekon ja Pirkon juttu oli jännä.. En tiennytkään, että Pekolla on sisko.. Ja aika jännä juttu tuo Hauen Aamunetsintäprojekti.. ::)
Jatkoa odotellen,
Rosku <3

Vastaus: Minustakin Nina on kaunis. .-) Justus on tosiaan täydellinen puoliso Ninalle, kun kerran ihan kahden salaman yhteensopivuus heidän välillään on. .-) Camillan jotkin säännöt eivät ole niin mukavia. .-( Pieni sääntöjen rikkominen Ninan tilanteessa saattaa olla aika vapauttavaa. .-) Nikolaksen puoliso on Lumiana Jääpuikko. .-) Juu, Pekon siskosta ei ole koskaan ollut mitään pohjustusta, ja pieni yllätys olikin tarkoitus luoda. .-) Jep, Hauki tosiaan koittaa löytää Aamun. .-) Kiitos kommentistasi!


 
Louis Vuitton handbags Outlet kirjoitti:
Jatkoa! Jutteluni tässä kommentissa on jälleen kerran ihan outoa arvailua, mutta tahdon jo pian nähdä Justuksen oman mielipiteen siihen, kun Ninaa estetään näkemästä (luvallisesti) häntä siinä missä muitakin ystäviään.

Vastaus: Arvailu tulevasta on oikein suotavaa, ja sinun pohdintasi ovat oikein järkeviä. .-) Justuksesta saatkin kuulla tässä osassa! Toivottavasti olen tehnyt tarpeeksi kattavan vastauksen sinulle. .-> Kiitos kommentistasi!Isilra kirjoitti:
Olipas siinä paholaisia! :D Pekko vaikutti alussa ihan mukavalta tyypiltä, mutta olikin lopussa todella kylmä perhettään ja sisartaan kohtaan. Liekö Camillan vaikutusta? Camilla taas eristää tyttärensä ulkomaailmasta ja ärhentelee muille.
Ninaa kävi hieman surku, kun ei saa nähdä ystäviään. Onneksi tyttö pääsee vielä toistaiseksi kouluun, niin ei ole ihan täysin eristyksissä. Nina ja Justus ovat kyllä söötti pari. Saa nähdä saako tyttö salakuljetettua Justuksen vielä monta kertaa kylään. Ja mitä käy, kun jäävät kiinni?
Paholaisten palvelijalla näytti olevan vähän tukalat oltavat. Kukaan ei edes huomannut, kun raukka pyörtyi työtaakkansa alle! Toivottavasti palvelijankin arki hieman helpottuu, kun kaksoset kasvavat isommiksi. Ja kaksosista puheen ollen, tytöistä kasvoi suloisia taaperoita. Noora on ihanan persoonallisen näköinen.
Sitä aloin vielä miettimään, että oliko Aimeén aikeet vierailulle aivan puhtaat? Camilla nimittäin päästi kaikesta vainoharhaisuudestaan huolimatta naisen melkoisen helposti kotiinsa. Toisaalta Aimeén vierailu vaikutti kuitenkin vilpittömältä. Hmm...
Mutta jatkoa odotellen! :)

Vastaus: Pekko oli tosiaan julma, kun ei halunnut lähteä vanhaa sairasta äitiään tapaamaan. .-( Camillalla on kyllä ollut sormensa pelissä, sillä juotettuaan Pekolle aikoinaan pahuusjuomaa, tuli Pekosta tunteettomanpi sim. .-( Jep, Camilla kohtelee kaikkia epäreilusti. .-/ Tosiaan sääli, että Ninan Camilla kieltää Ninan sosiaaliset suhteet. .-/ Koulun tyttö tosiaan pääsee, hah, jotain hyvää siinä koulunkäynnissäkin. .-D Minäkin pidän Ninasta ja Justuksesta parina. .-) Eiköhän Nina vielä saa suunniteltua salatapaamisia poikaystävänsä kanssa, parempi olisi kyllä olla jäämättä kiinni. .-D Palvelija on tosiaan kovilla kaksosten hoidon vuoksi, ja kun pitää vielä isoja simejäkin passata valmistamalla ruokaa näille. .-/ Kaksosten kasvu toisi kyllä helpotusta. .-) Suloisia tytöt juu ovat. .--) Aiméen vierailun "jälkivaikutuksista" tulee vielä myöhemmin juttua, ihmeen helposti Camilla tosiaan päästi linnaansa ihan vieraan simin. .-o Kiitokset kommentin jättämisestä!Mesinen kirjoitti:
No johan oli paljasteleva osanen!
Varas olikin Pekon sisko? Jostain syystä toivoin kovasti, että Pekko vielä lähtisi tapaamaan perhettään ja kuolevaa sukulaistaan. Jotenkin tuntuu kuitenkin, että mies on ollut liian kauan Camillan vaikutusvallan alaisena!
Camillan touhut ei aina ole ihan järjellä selitettävissä! Perheen maailmasta eristämistä en sinänsä ymmärtänyt, kun täytyisihän sitä alamaisten kanssa olla tekemisissä. Toisaalta, jos kaikille paljastuisi Camillan oikea luonne, niin tämä joutuisi nopeasti pois äänestetyksi kuningattaren pallilta. Paitsi, ettei Camilla antaisi sen tapahtua ja nyt paholainen on niin voimakas ettei kukaan tälle voi mitään. Pelolla hallitsemisessakin on omat puolensa ;)!
Mitäköhän tuosta Nina Camilla hommasta vielä tulee? Odotin koko osan, että Camilla juottaisi tyttärelleen pahuuslientä tai jotain. Tämähän on aivan liian kiltti Paholaisten perijöiksi. Ettei vain joku siskoista vielä syrjäyttäisi Ninaa... No se jää nähtäväksi. Kaikki sympatiat kuitenkin vessassa istuvan Ninan puolella vanhempien touhutessa..!
Hmm... Ettei vain Aimeé saanut Camillaakin pauloihinsa. Naikkonen tuntuu sotkevan joka välissä itsensä mukaan. Saa nähdä mikä soppa siitäkin vielä syntyy!
Jatkoa innolla odotellen!

Vastaus: Paljastuksia tosiaan ilmeni jonkin verran. .-D Kehittelin tosiaan varkaalle vähän enemmän juonta kuin pelkän tavaroiden pöllimisen. .-D Kotona käyminen olisi kyllä reilu teko Pekolta, mutta mies tuntuu unohtaneen vanhan perheensä ja keskittyvän vain Camillaan ja lapsiinsa. .-/ Camilla aloitti eristystoimet Pirkon ensimmäisen vierailun jälkeen, koska pelkäsi jonkun urkkijan saavan selville totuuden Camillan pahuudesta ja välinpitämättömyydestä kansaa kohtaan, ja homma muuttui aika vainoharhaiseksi Camillan kieltäessä kaikilta vierailta pääsyn linnaansa urkkijoiden pelossa. .-P Camillan todellisen luonteen paljastuminen koko kansan tietoisuuten ei kyllä hyvää mainetta toisi, mutta oikeassa olet myös siinä, että pitäisi edes jonkinlasta kanssakäymistä olla muun Taikapölyn väen kanssa. Camillalla on tosiaan mahtavat hallitsijan voimat, muttei hänhään välttämättä pärjäisi, jos suuri joukko olisi häntä vastaan. Pahuusjuoman juotto jäi tällä erää vasta suunnitelmien varaan. Oikeassa olet kyllä siinä, että Nina on kiltti, ja kuka tietää, jos Camilla innostuisikin enemmän kauhukarakaksosista. .-s Nina tosiaan hätyytettiin vessaan vanhempien touhujen ajaksi. .-P Aimée vierailee kyllä ahkerasti joka paikassa. .-D Kiitoksia kommentoimisesta!

KERTAUSTA EDELLISESTÄ JÄÄPUIKKOJEN OSASTA

Photobucket
Pitkän talven jälkeen kesä tuntui Jasminasta lähes sietämättömältä, ja nainen olikin usein heikkona kuumuuden vuoksi. Lisärasitusta tuotti myös ruokavarastojen yllättävä tyhjentyminen, jolloin perheellä nähtiin hetken aikaa jopa nälkää, mutta Jasmina onnistui onneksi taikomaan esihätään pientä purtavaa.
Photobucket
Jormalla oli hauskaa.
Photobucket
Julius yllättyi Jorman ehdottaessa, että poika lähtisi opiskelemaan yliopistoon. Julius alkoikin opiskelemaan ahkerasti, ja hän halusi valmistautua kaikkeen mahdolliseen yliopistossa tarvitsemaansa. Ikävä kyllä Juliukselle ei saatu hankittua vaimoa, joten poikkeuksellisesti Taikapölyn normaaleista säännöistä huolimatta Julius lähtee yliopistolle ilman puolisoa.
Photobucket
Justus kasvoi teiniksi, ja hänestä kuoriutui oikein ahkera nuori mies. Justus käytti ison osan ajastaan opiskeluun. Yksityiskouluun pääseminen innostutti opiskelua entistäkin enemmän. Justus sai kuitenkin vapaa-ajalleen muutakin virikettä, kun viime Paholaisten osassa hänen tuleva vaimonsa, Nina Paholainen, kasvoi, ja nuoret rakastuivat toisiinsa heti.
Photobucket
Lumiana teki tuttavuutta tavallisten perheiden simien kanssa, ja osan lopussa tyttö kasvoi teiniksi.

JA UUTEEN OSAAN:

PKUzE.png
Jääpuikkojen elämä oli sujunut melkoisen rauhallisesti. Pikkuhiljaa kesäpäivät alkoivat menettää loistoaan, ja syksy puski tielle tuoden omaa ihanaa viileyttään. Vaikka pihalla olisikin ollut välillä mukavan vilpoisia päiviä, pysyi Justus suurimman osan ajasta sisällä näpytellen erilaisia viestejä mesessä. Nina Paholainen, Justuksen tuleva vaimo, ei saanut tulla Camillan määräysten takia kylään, eikä salatapaamisia ollut aina helppoa järjestää. Niinpä Justus ja Nina juttelivat päivittäin netin kautta. Oli sekin parempi kuin mitään, vaikka ikävä painoi kummankin mieltä. Tilanne sai nuoret odottamaan entistä enemmän tulevaisuutta ja yhteistä yliopistoaikaa.
SWI65.png
Veljensä sisällä nökötyksestä huolimatta Lumiana viihtyi pihalla, ja hän mielellään vietti kavereidensa kanssa aikaa ulkona. Lumiana oli saanut Eetu Puskasta hyvän ystävän. Kaverukset olivat tavanneet ensi kertaa, kun Lumiana oli käynyt hakemassa satoa Puskilta, jolloin tyttö oli myös tarjonnut apuaan lastenhoidossa lisävihannekset mielessään. Eetu oli kiitollinen Lumianan avusta, sillä hän oli kuvitellut ylhäisten simien ajattelevan vain omaa etuaan ilman minkäänlaista työntekoa. Lumianahan oli ajatellut alunperin omaa ja perheensä etua, mutta se ei kuitenkaan haitannut tutustumisen jälkeen.
9C535.png
Lumianasta Eetu oli hyvin mahtava ystävä, sillä tämä kokeili mielellään kaikkia Jääpuikkojen hupeja ennakkoluulottomasti. Eetu suostui hyppäämään jopa jääkylmän veden sisältävään poreammeeseen, ja poika jopa kesti olla siellä kohtuullisen pitkän ajan tavalliseksi simiksi. Lumiana ja Eetu olivat kummatkin osoittaneet toisilleen olevansa erilaisia oman yhteiskuntaluokkansa edustajista. Muutenkin päinvastaiset elämäntyylit loivat kiinnostusta ja kasvattivat maailmankatsomusta.
B3lpz.png
Alkanut syksy sai myös Jasminan pirteämmälle ja paremmalle tuulelle, minkä takia nainen vietti suuren osan ajasta muiden aikuisten seurassa. Kun oma olo alkoi helpottaa, jaksoi Jasmina kuunnella myös toisten huolia.
-Minä ja perheemme autamme teitä kyllä tulevaisuudessakin mielellämme lastenhoidossa, jos vain kaipaatte apua nelostenne kanssa, Jasmina puhui ystävällisesti.
-Kiitos! Välillä apua tosiaan kaivataankin. Semmoista hullunmyllyä neljän taapertajan kanssa. Minneköhän pikkuiset vipeltävät, kun oppivat kävelemään? Kuinkahan vaikea heidät on sitten aloillaan pitämisessä? Eemeli naurahti. Jasmina hymyili miehen jutuille. Hänellä itsellään oli kovasti ikävä niitä aikoja, kun omat lapset olivat aivan pieniä vauvoja. Nykyään lapset olivat jo niin isoja ja lähtisivät pian yliopistoon!
kJmxP.png
Julius koitti kovasti keskittyä kouluun, vaikka hänen keskittymiskykynsä koulunpenkistä olikin siirtynyt hiukan harhateille pojan odottaessa niin kovasti yliopistoa ja lääketieteen opintoja. Juliuksen arvosanat olivat hiukan laskeneet normaalista tasosta. Justus sen sijaan hoiti koulunsa kunniallisesti, ja hän kävi koulunkäynnin yhteydessä samaan aikaan töissä. Justus oli päässyt hyvin mukaan työelämään, ja häntä vain ylennettiin yhä haastavimpiin työtehtäviin. Justus tekikin mielellään töitä, sillä silloin hänellä ei olisi aikaa ikävöidä Ninaa.
-Et sitten yhtään parempaa paikkaa valinnut läksyjen teolle, kimppakyydistä ulos astunut Justus huomautti veljelleen hiukan toruvaan sävyyn, poikahan olisi saattanut jäädä auton alle työskennellessään keskellä tietä!
-Sisällä on niin tunkkainen ilma, Julius mutisi hajamielisesti jatkaen matikan tehtäviään samalla paikalla vaaroista välittämättä.
sAzEo.png
Justus päätti antaa veljensä työskennellä siellä, missä tämä halusi ja lähteä itse sisälle. Olohuoneeseen saapueessaan poika kuitenkin huomasi läksyvihkonsa maassa, jonne hän oli sen koulupäivän jälkeen viskonut ennen töihin lähtöä. Hiukan harmistuneena Justus kävi lattialle istumaan ja alkoi raapustella pikaisia vastauksia tehtäviin päästäkseen nopeammin niistä eroon. Sitten jäisi enemmän aikaa chattailla Ninan kanssa! Justus oli havainnut tämän hiukan haittaavan koulun käyntiä, sillä Ninan viedessä pojan ajatukset muualle, saivat kouluhommat vähemmän sijaa Justuksen asioiden tärkeysjärjestyksessä. Justus hölläsi hiukan työasuunsa kuuluvaa solmiota, sisällä oli tosiaan tunkkainen ja kuuma ilma, kuten ulkona läksyjä tehnyt Julius oli varoitellutkin. Tehtävät kuitenkin lähenivät loppuaan, joten Justus päätti yrittää selviytyä niistä kuumuudesta huolimatta. Myös Lumiana saapui tekemään läksytehtäviään. Jääpuikkojen teinit tuntuvat jättävän läksyjen teon iltaan.
QXw6c.png
Saatuaan läksytehtävänsä valmiiksi, saapui Juliuskin sisälle ja lähti tyytyväisesti myhäillen kulkemaan kohti keittiötä aikeenaan lisätä hiukan jääkaapin sisältöä. Jääpuikot olivat vähitellen alkaneet selvitä pahimman ruokapulan yli, sillä avuliaat maanviljelijät olivat monia kertoja kärsivällisesti antaneet heille satoja pienen kerjäämisen tai lahjonnan jälkeen. Julius asetteli vihanneksia, kaloja ja hedelmiä niiden omille paikoille jääkaapissa, vaikka moinen tehtävä olisi palvelijalle kuulunut. Pojasta oli vain ihanaa nähdä jääkaappi jälleen ruokaa pullollaan ja tuntea olonsa jälleen rikkaan perheen jäseneksi, eikä roskisten penkomistakaan tarvinnut enää harrastaa tähteiden löytymisen toivossa.
al5LY.png
Vaikka raaka-aineiden pelkkä katselu oli ihanaa, tuotti suurimman nautinnon toki itse ruuan syöminen. Heti palvelijan jaettua ruokalautaset pöytään, riensi Julius oman annoksen kimppuun. Jonkin ajan kuluttua myös läksynsä valmiiksi saaneet Lumiana ja Justus ilmaantuivat ruokapöydän ääreen.
-Hei pojat, mitäs sanoisitte, jos järjestettäisiin bileet? Lumiana sai yllättäen idean. Veljekset eivät kuitenkaan tuntuneet olevan asiasta innoissaan, vaan jatkoivat vaitonaisina syömistään.
-Vastatkaa! Lumiana huusi vaativana kilistellen haarukallaan lautasen reunaa turhautuneena.
ALpIC.png
-Mikä pakkomielle sulle nyt yhtäkkiä tuli bilettää? Justus kysäisi.
-Mikään ei ole parempi tapa saada ystäviä kuin bileiden järjestäminen! Nyt kun meidän talouskin on kunnossa ruokien osalta, voitais ihan hyvin vähän juhlia, Lumiana perusteli kantaansa.
-Ketä me sit kutsuttais? Julius puolestaan esitti kysymyksen.
-Kaikki vois kutsua kavereitaan, mieluiten samaan ikäryhmään kuuluvia. Suostuisitte nyt, jooko? Lumiana aneli. Lopulta pojat myöntyivät ajatukseen teinibileistä, eikä Lumianan riemulla ollut rajaa. Saatuaan asian alulle, ryhtyi kolmikko yhdessä pohdiskelemaan bileiden ajankohtaa, tarjoilua, vieraslistaa sekä muita bileiden kannalta oleellisia seikkoja.
n4pbX.png
Illemmalla, tai pikemminkin yöllä, ei Justus saanut innostukseltaan unta, ja käyttikin ylimääräistä energiaansa rumpujen paukuttamiseen. Justus oli kutsunut heti Ninan bileisiin, ja tyttö oli alkanut jo hyvissä ajoin etukäteen suunnitella ovelaa karkaamis-suunnitelmaa sille päivälle. Justus odotti bilepäivän koittamista vatsa perhosia täynnä, sillä se olisi todennälöisesti seuraava kerta, kun hän ja Nina voisivat nähdä jälleen kasvotusten. Helpottivathan chat-keskustelut pahimpaan ikävään, mutta mikään ei voita sitä, kun voi rutistaa rakkaansa tiukkaan halaukseen ja tuntea tämän tuoksu ja keho itseään vasten. Rummutuksensa ohessa Justus kuuli seinän takaa paukutusta, jonka lähteenä oli kiukkuinen Lumiana. Justuksen rummutus tuntui aiheuttavan nukkumisvaikeuksia seinän takana asustavalle siskolle, joten Justu päätti pistää rumpukapulat siltä illalta syrjään.
FNLx6.png
Aamulla Jääpuikkojen perhe oli arkiseen tapaansa kuuluen kokoontunut vessavuoroa odottamaan olohuoneeseen. Lumiana istui sohvalla puoli nukuksissa, kun Justus puolestaan vietti aikaa perheen vastahankitun kissan*, Ellin kanssa. Elli kavahti aluksi Justuksen viileän käden kosketusta, mutta tottui siihen muutaman silityskerran jälkeen ja oppi jopa nauttimaan siitä, jolloin alkoi kisun iloinen kehrääminen kaikua huoneessa.
-Miten sä voit olla noin pirteä, vaikka valvotit mua sillä rummutuksellasi myöhään yöhön? Lumiana tuhahti ärtymys äänessään.
-Sori se paukutus, mä vaan odotan jo niin kovasti Ninan jälleennäkemistä! Justus intoili Lumianan haukotellessa leveästi.

*Jääpuikot ostivat Paljuloilta Elli-kissan viime Paljuloiden osassa.
Qns8L.png
Elli-kissa olikin saanut kyllä hyvän kodin Jääpuikkojen luota. Jokainen asukki kävi päivän mittaan halimassa kisua, ja Elli leikki mielellään Jääpuikkojen kanssa. Lisäksi täällä sai enemmän ruokaa ja muita kivoja asioita. Patjan valtaamisesta ei tullut ikinä kiistaa kenenkään kanssa, ja ylhäisillä ja varakkailla simeillä oli varaa hankkia niin yleelliset eläinvehkeet, että moni muu kissa olisi jo kateellinen. Eniten Elli viihtyi Juliuksen kanssa, sillä tämän huoneeseen oli jäänyt edesmenneen Tikku-koiran peti, jossa Elli mielellään nukkui päiväunet. Näillä aineksilla varmasti keitettäisiin Ellille makoisa elämä!
SEMK8.png
Juliuksella ei kuitenkaan ollut aikaa viettää aikaa Ellin kanssa ihan loputtomasti, sillä hänen piti lukea ahkerasti yliopiston pääsykokeisiin. Julius lukikin mielellään Jorman vanhoja oppikirjoja jo valmiiksi, sillä ne olivat kiehtovia. Jos Julius opiskelisi jo nyt, olisi hänellä paljon kevyempää itse yliopistossa, kun jotkin asiat ovat ennestään tuttuja. Jormallekin oli herännyt melkoisen suuri opiskeluinnostus Juliuksen ansiosta, ja niin miehet opiskelivatkin yhdessä kovin innoissaan. Jormalle oli ilmestynyt halu oppia mahdollisimman hyväksi ja päteväksi lääkäriksi, ja Juliuksen opintojen päätyttyä isä antaisi pojalleen oman paikkansa Taikapölyn tohtorina. Vanhuus nousi esiin odottamattomasti, ja pian pitäisi varmaankin löysätä jo vauhtia ja ottaa rennosti.
Qdx1v.png
Lumianaa puolestaan eivät kirjat pahemmin kiinnostaneet. Kyllä hänkin opiskeli niin ahkerasti kuin arvostetun simin piti. Mieluummin Lumiana kuitenkin vietti aikaa karaoken äärellä, kun hän oli yllättäen innostunut laulamisesta. Päivä päivältä tyttö huomasi kehittyvänsäkin, mikä lisäsi entisestään lauluinnostusta. Lumiana kuitenkin lauloi vain ilosta ja harrastusmielessä, ei hän erityisesti haaveillut laulajan urasta.
wgY8v.png
Laulu sai kuitenkin nopeasti lopun Lumianan huomatessa, että sisälle tallusteli Aleksanteri Sun. Joku oli ilmeisesti päästänyt Sunin heidän taloonsa! Kasvaessaan ja ikääntyessään Lumiana oli tulevana perijättärenä ymmärtänyt, miten erilaiset voimat Suneilla ja Jääpuikoilla olikaan, eikä moisen seikan takia Sunien kanssa voinut oleskella.
-Kaunista laulua! Aleksanteri totesi musiikin ystävänä.
-Älä viitsi mielistellä senkin äklö-Sun! Häivy heti meidän palatsista! Sua ei kaivata täällä! Lumiana rupesi räyhäämään.
-No... ei minun täällä väkisin tarvitse olla, jos se sinua niin kamalasti häiritsee. Yleensä simin tervehtiessä ymmärtää olevansa tervetullut kyläilemään, mutta eipä ilmeisesti näin olekaan, Aleksanteri kummasteli ja lähti kävelemään ulko-ovea päin. Lumiana nauroi ja tunsi itsensä vahvemmaksi: Hän oli nujertanut Sunin!
9IbAM.png
Hetkessä puhelin pärähti soimaan, ja Lumiana juoksahti vastaamaan. Ikävä kyllä puhelimesta kuului yököttävän lämpöverisen Anniina Sunin puhe:
-Emme ole nähneet pitkään aikaan! Mentäisiinkö yhdessä jokin päivä kaupungille ostamaan vaatteita tai jotakin?
-Hei, minua ei kiinnosta! En tahdo olla enää Sunien kaveri! Mieluummin olen esimerkillinen perijä kuin jonkun tyhmän Sunin kaveri! Olen ennemmin köyhän kaveri kuin sinun! Lumiana kiljui puhelimeen ja heitti luurin takaisin paikoilleen. Lumiana henkäisi kiihtyneenä. Kuinka Sunit kehtasivatkin ärsyttää häntä olemalla niin ystävällisiä? Joskus täytyy vain luopua itselleen huonosta seurasta.
xREZx.png
Sattumalta sinä iltana Päivi Paljula tavallisten, köyhien simien joukosta saapui tapaamaan Lumianaa. Päivi näytti niin masentuneelta, että Lumianan oli pakko halata ystäväänsä yrittäen lohduttaa tätä.
-En taidakaan päästä naimisiin. Kaikki vaihtoehdot on käyty läpi, eikä minulle löydy puolisoa! Tuntuu, ettei Jessicakaan enää välitä, ja isäkin katosi. Kaikille on ihan sama, vaikken pystyisikään jatkamaan Paljuloiden sukua! Päivi harmitteli ystävälleen.
-Voi raukkaa, tilanteesi on kieltämättä raskas. Lupaan kuitenkin auttaa sinua kaikella mahdollisella tavalla. Jos löydän jonkun, joka etsii puolisoa, vinkkaan sinusta hänelle, Lumiana puhui. Päivi taisi vielä kiitellä, mutta Lumiana ei pahemmin kuullut, sillä hän keksi heti, kuka Päivin kanssa voisi mennä naimisiin. Lumiana päätti hoitaa suostuttelupuolen ensin, ja sitten hän alkaisi järjestää kahdelle yksinäiselle sielulle treffejä!
Tuj2i.png
Lumianan pää suorastaan pursusi romanttisia treffi-ideoita, ja siinä riittäisikin hommaa, kun niitä yhdistelemällä hän valmistelisi parhaat sokkotreffit ystävälleen. Tyttö hyppelehti hilpeällä mielellä ympäri peilisalia ja hyräili itsekseen rakkauslauluja. Yllättäen vilkaisu omaan peilikuvaansa sai Luminanan pysähtymään ja siirtymään lähemmäksi tarkastellakseen kuvajaistaan tarkemmin. Hänen vaaleasta hiuspehkostaan erottui selvästi kirkkaan punainen hius.
-Hyi, mitä ihmettä mun päästä kasvaa! Punainen hius? Lumiana järkyttyi. Monta kertaa enemmän järkyttyi kuitenkin lähettyvillä Elliä silittelevä Jasmina, joka ei voinut olla kuulematta tyttärensä valitusta.
-Ömh, tuollainen on ihan tavallista, eiköhän hiusten värjääminen auta, Jasmina vihjaili, ja Lumiana päätti toimiakin niin heti.
5SVYX.png
Jasmina jäi paikoilleen jatkaen Ellin silittelyä, mutta nainen ei kuitenkaan täysillä keskittynyt hommaan jäädessään ajatusvyöryn alle. Nyt Lumiana oli sitten huomannut oikean hiusvärinsä, vaikka Jasmina ja Jorma olivat yrittäneet pitää sen salaisuutena. Jasminan suvun punaisten hiuksien kirous* aiheuttaisi huonoa onnea, jos pahat henget huomaisivat ne. Toistaiseksi asia oli onnistuttu peittämään tarpeeksi useilla hiustenvärjäyskerroilla, mutta sekään ei ole täysin varma turvakeino. Jasmina heräsi ajatuksissaan saadessaan kissan kynnet kiinni käteensä. Nainen oli epähuomiossa silittänyt Elliä vastakarvaan poikkoillessaan mietteidensä keskellä, eikä kisu pitänyt moisesta käytöksestä.
-Äh, anteeksi, ei ollut tarkoitus, Jasmina yritti pahoitella rapsutuksella, mutta Elli oli saanut Jasminan hellyyden osoituksista tällä erää tarpeekseen ja väisti naisen kosketusta.

*Katso osa 19
A9eRK.png
Jasmina päätti antaa kisun jäädä omiin oloihinsa ja mennä muualle pohdiskelemaan punaisten hiuksien kirousta. Miksi asia alkaa vaivata monien vuosien jälkeen, kun kaikki on tähän asti mennyt niin hyvin? Elli puolestaan jäi yhä peilisaliin ja alkoi järjestellä Jasminan sotkemia kasvoja karheaa kieltään apuna käyttäen. Isompi karvatuppo irtosi kisun turkista, ja Elli sylkäisi karvakasan lattialle palvelijaa odottamaan. Jääpuikoilla majailussa oli mukavaa sekin, että kun palvelija oli palkattu siivoushommiin, ei kukaan valittanut Ellille paikkojen sotkemisesta! Tyytyväisenä kisu pyörähti pari kertaa lattialla ympäri toivoen pääsevänsä muistakin irtokarvoista eroon sillä tavoin.
UYl6D.png
Ellin puhdistautumisen keskeytti kuitenkin Justus, joka halusi tulla jatkamaan aiemmin aloittamiaan temppu-opetuksia. Elli nousi tuttuun tapaan takajalkojensa varaan Justuksen sanoessa taikasanan "seiso", minkä ansiosta kisu saikin suuhunsa kivan makupalan naposteltavaksi.
-Hienoa, tämän tempun sinä hallitsetkin jo niin hyvin, että voidaan alkaa harjoitella muita juttuja, Justus suunnitteli. Elli katsoi poikaa pää kallellaan kuin kysyäkseen, miksi tämmöisiä taitoja edes piti hallita! Kissalla ei ollut aavistustakaan Justuksen aatteista laittaa Elli töihin, ja mitä enemmän taitoja eläin hallitsisi, sitä paremmat ylenemismahdollisuudet sillä olisi.

---

dl831.png
Eräänä lauantai-aamuna Julius oli tavallista aikaisemmin jalkeilla jo aamuvarhain. Poika oli nukkunut levottomasti koko edellisen yön, ja syy siihen oli jännitys. Pari viikkoa aikaisemmin Julius oli käynyt Taikapölyn yliopistolla pääsykokeissa, ja tänään olisi viimein tulosten julkistamispäivä! Lievittääkseen odottamisen auheuttamaa jännityksen tuskaa, poika näpelöi jälleen isänsä kirurginharjoittelupöydällä saadakseen muuta ajateltavaa. Julius oli lukenut pääsykoekirjat useaan kertaan läpi, ja pettymys olisi melkoinen, jos häntä ei hyväksyttäisikään yliopistoon. Ainahan voi yrittää uudelleen, mutta Julius oli päättänyt päästä sisään yliopistoon ensiyrittämällä.
Ms5xh.png
Yllättäen vähän matkan päässä oleva puhelin pärähti soimaan, ja sekunnin murto-osassa Julius oli loikannut harjoittelupöydältä puhelimen luokse. Vapisevin käsin poika nosti luurin korvalleen ja sanoi käheällä äänellä nimensä. Puhelu koski juurikin sitä, mitä Julius oli arvellutkin, nimittäin pääsykokeiden tuloksia! Hengitystään pidättäen Julius kuunteli luurin toisessa päässä vanhan naisen narisevaa ääntä ja toivoi tämän menevän nopeammin itse asiaan. Hetken päästä huoneessa kajahteli ilonkiljahduksia pojan saadessa kuulla hyvät uutiset: Hän pääsi yliopistoon ja tienasi vielä lisäksi stipendin hyvästä mekaniikantaidon hallinnasta! Paremmin ei Juliuksen päivä olisi voinut alkaa!
93P7l.png
Tähän samaiseen lauantaihin liittyi kuitenkin muutakin merkittävää, Julius oli nimittäin lähdössä treffeille! Lumianan lupaillessa hommata treffiseuraa ystävälleen Päivi Paljulalle oli Lumianalle heti tullut mieleen oma isoveljensä, joka eleli myöskin vielä sinkkuna. Julius oli ottanut sisarensa treffi-ehdotuksen hyvillä mielin vastaan, olisihan se mukavampaa suunnata yliopistolle tulevan vaimon kanssa yhdessä kuin yksinään. Elli sai hämmästellä peilin edessä posettavan pojan laittautumistouhuja hiukan kummissaan. Julius oli vaihtanut ylleen eri asun kuin normaalisti, ja lisäksi poika siveli mielissään juuri olkapäähänsä taiteilemaa feikki-tatskaansa. Juliuksen mielestä moiset koristukset toisivat lisää uskottavuutta, ja ehkä se toimisi siksi apuna Päivin hurmaamisessa.
nhCEs.png
Hetken päästä Päivi tepastelikin jo tontin reunalla, jolloin Julius kiiruhti juoksujalkaa tytön luokse. Olihan Päivi vähän aliarvoinen, mutta kai alhainenkin vaimo olisi parempi kuin ei mitään?
-Hei, minä olen Julius, ja sinä olet varmaan Päivi. Olen lähdössä opiskelemaan kahden viikon päästä lääketiedettä! Julius selitti innoissaan.
-Ai, vaikuttavaa. Itse en ole miettinyt itseni kouluttamista. Haluan omistaa koko elämäni eläimille. Talossamme on kiinni eläinaitaus, jossa pidän paljon kissoja, ja talon periessäni saan myös kisut, Päivi puolestaan kertoi.
ef399.png
-Eläinaitaus kuulostaa mahtavalta! Jos asuisimme yhdessä, voisin koska hyödyntää kissoja eläinkokeissa! Julius innostui.
-Eläinkokeissa? Päivi jähmettyi kauhusta.
-Niin, eläinkokeet ovat loistava tapa tutkia uusia parannuskeinoja simien sairauksiin. Haluaisin kehittää jotain niin hyödyllistä, että taikapölyläiset muistaisivat ikuisesti nimeni! Julius huudahti.
-Miten voit olla noin ilkeä? Käytät eläimiä välineenä saadaksesi itse kunniaa! Minä en tuollaisten eläintenväärinkäyttäjien kanssa mene naimisiin! Olen mielummin vaikka yksin koko loppu elämäni, kuin surisin eläinten kohtaloa tuollaisen ylimielisen simin vaimona! Jos olen jotain vastaan, niin eläinkokeita, Päivi karjaisi vihoissaan. Hän lähti samantien kotiinsa erittäin pettyneenä ja järkyttyneenä.
230Ra.png
Sillä välin Justus vietti vapaapäivää yövaatteisillaan, vaikka kello lähestyikin jo yhtä iltapäivällä. Justus oli myöhästynyt aamiaiselta, joten hän pyysi palvelijaa tuomaan hänelle annoksen. Yllättäen Julius kuitenkin pamautti oman ruokalautasensa pöytään ja istahti voimallisesti veljeään vastapäätä.
-Eikös sinulla pitänyt olla treffit? Justus kysäisi, ja hänen väsynyt olemuksensa muuttui nopeasti virkeäksi ja kiinnostuneeksi.
-Täysi katastrofi! Se tyttö ei ollenkaan ymmärtänyt minua. Syytteli vain, mikä ämmä sekin luulee olevansa? Miten se kehtaa huutaa ylhäiselle simille? Todella nolo ja kamala. En ikinä menisi sellaisen kanssa naimisiin. Mitä Lumianakin ajatteli, kun järjesti meille tapaamisen? Julius huokaisi, minkä jälkeen hän alkoi työntää ruokaa suuhunsa. Justus katsahti veljeään hiukan kauhistuneena, ja se lounas syötiin hiljaisuudessa.
bim9y.png
Vielä samana iltana teinien suunnittelemat juhlat järjestettiin. Vanhemmatkin olivat suostuneet poistumaan riittäväksi ajaksi. Väkeä ilmestyi paikalle odotettua enemmän ja monipuolisesti arvostetuista tavallisiin. Justus päätti juhlien alkajaisiksi jututtaa vielä Päiviä epäonnistuneista treffeistä toivoen, että tyttö voisi mahdollisesti ryhtyä vielä Juliuksen puolisoksi. Muuten veliparka joutuisi elämään koko elämänsä ilman rakkautta, mikä kuulosti Justuksen omiin korviin kamalalta. Pian kuitenkin selvisi, että Päivi oli tosissaan, eikä hänellä olisi minkäänlaisia haluja ryhtyä mihinkään Juliuksen kanssa. Pettymys täytyi vain niellä, ja Justus meni tapaamaan muita ystäviään.
i4koH.png
Lumiana oli oven luona vastaanottamassa vieraita, mutta Julius juoksi nopeasti siskonsa seuraksi huomatessaan, keitä sisään oikein oli tulossa.
-Mitä Sunit täällä tekevät!? Tiedät hyvin, että inhoan heitä. Heidän aurinkoisilla päillään ei ole mitään asiaa meidän viileiden joukkoon, Lumiana sähisi kuiskien veljelleen.
-Ehkä sinä et halua nähdä Suneja, mutta minun kavereitani he ovat, ja minä haluan nähdä heidät. Itse sanoit, että jokainen kutsuu juhliin omat kaverinsa, ja minähän niin toimin! Nämä kuitenkin ovat viimeiset juhlat, joissa olen mukana ennen yliopistoon lähtöä. Haluan olla kavereideni kanssa viimeiset hetket. Joten olepa kohtelias heille, Julius puolustautui puhetulvalla. Lumiana puri huultaan yrittäen hillitä kiukkuaan.
Wqvkf.png
Sunien pojat astelivat sisälle, Antti varmana edellä ja Aleksanteri veljensä takana. Aleksanteri oli hiukan empinyt juhliin tulemista, sillä hänellä oli vielä tuoreessa muistissa Lumianan kylmä kohtelu häntä kohtaan edellisellä vierailukerralla.
-Olikohan tänne tuleminen sittenkään hyvä ajatus, Aleksanteri epäröi huomattuaan Luminan katselevan heitä ei-niin-innostuneesti.
-Älä sä murehdi, mä saan kyllä Lumianan huomaamaan, miten hyviä tyyppejä me Sunit ollaan, Antti lesosi.
-Näinköhän on, Aleksanteri pyöritteli silmiään.
VOwo8.png
Veljekset astelivat Lumianan ja Juliuksen eteen. Lumiana siristeli silmiään kirkkaan keltaisten paitojen lähestyessä häntä ja se sai hänet aina vain enemmän ärtyneeksi Sunien saapimisesta. Veljensä mieliksi tyttö päätti kuitenkin pitää mölyt mahassaan, olisihan tämä viimeinen kerta Juliukselle ennen yliopistoon lähtöä, kun hän ehtisi kunnolla nähdä ystäviään.
-Moi, upeeta, että pääsitte tulemaan! Julius tervehti innoissaan ystäviään.
-Kyllähän me mielellämme tullaan hemaisevaa jääprinsessaa tervehtimään, Antti flirttaili osoittamalla sanansa Lumianalle. Takana oleva Aleksanteri paukautti kädellään päätään häpeästä, olishan hänen pitänyt arvata Antin tyylinen käytös nuorten teinityttöjen seurassa! Nyt he ainakin saisivat lähtöpassit. Lumiana meni kuitenkin sen verran hämilleen Antin kommentista, ettei kyennyt edes kunnollista tervehdystä sanomaan.
Y6lAE.png
Justus ei ollut tietoinen äskeisestä väikohtauksesta, hän oli nimittäin päättänyt omistaa koko bileillan tyttöystävänsä Ninan kanssa olemiseen. Pari ei voinut usein nähdä Camillan Paholaisille asettaman kyläily- ja muiden luona vierailukiellon takia, mutta tänään Nina oli onnistunut karkaamaan. Pari tanssahteli toisiinsa kiinniliimautuneina olohuoneen nurkassa ja jutusteli keskenään.
-Onneksi pääsit livahtamaan tänne, mulla on ollut sua kova ikävä, Justus paljasti.
-Mäkin olen ikävöinyt sua! Ihan tyhmää, kun äiti on asettanut ne typerät säädöksensä, Nina huokaisi.
-Mut nautitaan nyt tästä hetkestä, eikä surra vielä huomista, Justus ehdotti, ja idea oli hyvä Ninankin mielestä.
GOEHn.png
Lumiana yritti parhaansa mukaan pakoilla Anttia, mutta jostain syystä poika tuntui ilmaantuvan aina sinne, missä Lumianakin oli. Pojan tervetulo-kommentti oli jostain syystä saanut Lumianan pään pyörälle, ja jollain tapaa hän nauttikin saamastaan huomiosta. Tyttö piti kuitenkin päänsä ja päätti, ettei kaveeraisi Sunien kanssa, ja sen hän aikoi kertoa Antillekin suoraan.Varmoin askelin Lumiana lähestyi Antti valmiiksi suunnittelemansa puheen kanssa.
-Antti, Lumiana sanoi ja kopautti pojan olkapäätä saaden tämän kääntymään, jolloin heidän katseensa kohtasivat. Jostain syystä pojan tummansiniset silmät saivat Lumianan täysin pauloihinsa, ja tämän mielestä kaikkosivat hetkessä äsken suunnitellut lujat sanat.
-No mitä? Oliko sulla jotain asiaa, Antti lopulta kysyi, kun Lumiana oli seisonut tönkkönä paikoillaan kuin lumiukko.
-Ymh, ei mulla mitään erityistä, pitää mennä! Lumiana huudahti paeten paikalta.
tpBwg.png
-Nyt tarvitsen superkylmän drinkin, jotta saan ajatukseni selviksi, Lumiana mutisi lähinnä itselleen saavuttuaan baaritiskinurkkauksen luokse. Paikalla oli muutakin janoista porukkaa, ja Lumiana päätti soluttautua näiden joukkoon. Hän heitti tehosekoittimeen lempiaineksiaan ja ekstrapaljon jääpaloja saaden aikaan erittäin hyisen juoman. Tyttö päätti soluttautua Olhi Kummalan seuraan hokien mielessään "ennemmin köyhän kuin Sunin kaveri" -lausahdustaan.
yiUk1.png
Vähän ajan päästä paikalle saapuivat myös Päivi ja Neri, jotka valmistivat itselleen drinksut. Tytöt jutustelivat, mutta tunnelma lähti heti laskuun heidän huomatessaan ei-niin-miellyttävän näyn.
-No lol, Olhi on tuolla! Päivi parahti äkäisesti.
-Niinpä, huoh, miten nolo, Neri totesi koppavasti ja hörppäsi lasistaan.
-Meidän piti mennä naimisiin, mutta tuo ei halunnut! Esko Kummala muutti meille, mutta Olhi ei halunnut tulla mukaan*, koska se ei halua kanssani naimisiin. Ihan typerää. Nyt olen yksin koko loppu elämäni jonkun ylimielisen idiootin takia, Päivi ärähti.
-Sä oot liian hyvä sille. Se kyllä ansaitsisi kuulla kunniansa! Neri huomautti.
-Totta, menenpä nyt sanomaan sille, mitä oikein menetti! Päivi tuumaili leuka ylhäällä.

*Katso edellinen Kummalien osa.
qOZbE.png
Päivi asteli itsevarmoin askelin suoraan Olhin eteen. Tyttö irvisti ja katsoi murhaavasti poikaan.
-Terve! Ja ihan turha yrittää enää mitään! En tajua, miten sulla on pokkaa hylätä noin vain kaikki puolisoehdokkaasi, vaikka olet tuollainen aliarvoinen! Jäät kyllä yksin tuolla menolla! Päivi raivosi.
-Siis mitä sinä nyt...? Olhi kysyi hiljaa ja hämmentyneenä.
-Ihan kuin et muka tietäisi, Esko kertoi minulle kaiken! Sinua ei voisi vähempää kiinnostaa avioliitto kanssani, mutta ehkä se on vain hyvä. Olen liian hyvä tyttö sinunkaltaisellesi simille! Päivi murahti. Neri kuunteli sivusta keskustelua hihitellen. Hänestä oli hauskaa, että Päivi oli nolannut Olhin kaikkien juhlavieraiden edessä. Myös Lumiana kuunteli kiinnostuneena keskustelua. Tavalliset simit sitten osasivat tuoda yksityisasiansa esille julkisesti varomatta.
DY5SI.png
Illemmalla bileet oli saatu päätökseen, ja Jääpuikkojen perhe oli kokoontunut pöydän ääreen illallista odottamaan. Jasmina ja Jorma olivat lähteneet teinibileiden ajaksi lenkkeilemään, ja siksi kumpikin saapui pöytään urheiluasussaan.
-Noh, millaiset pirskeet olivat? Jorma tiedusteli, jolloin jokainen teini alkoi yhtä aikaa kertomaan omaa mielipidettään:
-Oli kivaa koota kaikki kaverit yhteen ja viettää heidän kanssa aikaa ennen yliopistoon lähtemistä, Julius ilmoitti.
-Minä vietin koko illan yhdessä Ninan kanssa, ja silti nyt tuntuu, ettemme ole nähneet moneen viikkoon! Ikävä vieköön, Justus harmistui.
-Oli tosiaan kivaa nähdä ystäviä ja kuulla juoruja, Lumiana naureskeli.

---

D0yXJ.png
Aika tuntui rientävän siivillä, ja pian olikin Juliuksen viimeinen päivä kotona ennen yliopistolle lähtöä. Perhe kokoontui jälleen saman pöydän ääreen viettämään viimeistä yhteistä ateriaa.
-Miksi sä hotkit ruokaa tuolla tavoin? Lumiana katseli veljensä syömistä ällöillen.
-Täytyy syödä kotiruokaa nyt kunnolla, sillä yliopiston asuntoloissa ruoka ei varmasti ole yhtä hyvää, Julius arveli.
-Kyllä kehnommallakin ruualla elää, kun tietää lähestyvänsä päämäärää. Sinusta tulee vielä menestyksekäs lääkäri Taikapölyyn, Jorma puheli.
-Niin, etkä sä joudu kauaakaan siellä yksinäsi olemaan, kun me Ninan kanssa tullaan perässä, Justus sanoi haaveillen käydessään istumaan.
u9Eb4.png
Suurimman osan ystävistään Julius oli hyvästellyt jo aikaisemmin, mutta Mari Merithaimen oli tullut vielä viimeiset hyvästit sanomaan aivan kasvokkain. Kumpikaan ei halunnut tehdä hyvästeistä turhan haikeita, vaan teinit pitivät hauskaa yhdessä tanssahdellen ja jutustellen mukavia. Viimein Juliuksen aikaisemmin tilaama taksi alkoi tööttäillä ulkona, jolloin poika suunnisti matkatavaroineen kohti uusia seikkailuja yliopistossa!
xTTUP.png
Marille sattui vessassa käydessä pieni onnettomuus, kun vessan vesiputki päätti tyhjentää sisältönsä Jääpuikojen vessan vaaleille kaakeleille. Eihän pöntön hajoaminen tietenkään Marin syytä ollut, mutta silti tyttö joutui kuuntelemaan palvelijan saarnaamista huolimattomuudesta. Selvittyään luennon kuuntelemisesta, päätti Mari luikkia pois talosta vähin äänin.

Tämmöistä tällä kertaa. .-) Julius sitten lähti yliopistolle, ja saa nähdä, tuleeko kierroksen aikana hänelle seuraa. .-) Kertokaapa esimerkiksi tuntemuksistanne ja muita huomioita kommentissanne. .-) Hauskaa päivän jatkoa!